Поп-фолк дивата Емилия и съпругът й – бизнесменът Жорж Башур,

...
Поп-фолк дивата Емилия и съпругът й – бизнесменът Жорж Башур,
Коментари Харесай

Емилия и Башур станаха Двойка на годината

Поп-фолк дивата Емилия и брачният партньор й – предприемачът Жорж Башур, бяха отличени за Двойка на годината по време на церемонията по връчването на премиите The 1 Lifestyle Awards, която се организираха нощес.

Изпълнителката на Харем и обичаният й бяха една от многото всемирски двойки в столичния клуб, в който се организира церемонията. На терен бяха още бъдещите младоженци Софи Маринова и Гринго, водещите Гала и Стефан, Златка Димитрова и Миро, Фики и Гюлджан, Криско и Цвети, Джино Бианкалана и Кристиана, както и определената за Майка на годината - синоптичката Гери Малкоданска и интериорният дизайнер Алекс Ковачев.

Най-много награди бяха раздадени в областта на музиката. Организаторите връчиха специфична премия за най-бързо разрастващ се актьор на антилопата на БГ попа Тита. За дует/ група на годината с голяма преднина пред другите статуетката сграбчиха момчетата от СкандаУ.

За музикални идоли от мъжете в БГ музиката и поп-фолка бяха отлъчени надлежно Криско и Фики, а при дамите – Гери-Никол и Алисия. За балада на годината в същите категории бяха определени песните на ТоТо Н - Чужди усмивки и на Мария – Кажи й.

Парчето на миньончето победи и в категорията за най-хубави поп-фолк клипове. За най-хубава музикална колаборация в поп-фолка беше избрана Шефката на Тони Стораро и Галена. Песни на годината станаха надлежно Гледай по какъв начин се прави на Криско и Слави Трифонов и По такива си падам на Емилия и Емрах.

От сферата на малкия екран бяха раздадени три награди. Най-добро начин на живот предаване, както и предходната година, стана Папараци, a за най-хубава водеща гласуващите още веднъж дефинираха Гала от Нова ТВ. Любима риалити звезда на България с най-многобройния избор от всички номинирани във всички категории е Светата троица от ВИП Брадър, а точно – Стефан, Атанас Колев и Папи Ханс.

Лорд Евгени Минчев взе приз за повсеместен принос в развиването на лайфстайла в България, Ники Кънчев – за риалити водещ, Софи Маринова – за повсеместен принос в поп-фолк музиката и Наталия Кобилкина – за най-влиятелна персона в обществените мрежи.

Три статуетки бяха раздадени и в региона на модата. Инфлуенсър на годината стана Златка Димитрова, а най-стилна персона – Зейнеб Маджурова. За най-екстравагантна персона гласуващите показаха Валентин Кулагин. От сцената той не пропусна да „ захапе “ словесно Папи Ханс, който му отговори без думи от своето сепаре, единствено с дълбокосмислен жест.

Наградите The 1 Lifestyle Awards се организират за втора поредна година, а в ролята на водещи влязоха Ива Атанасова и Виктор Самсонов.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР