Поп дивата Мария Илиева си прибра кръшкача Георги Михайлов, от

...
Поп дивата Мария Илиева си прибра кръшкача Георги Михайлов, от
Коментари Харесай

Мария Илиева си прибра кръшкача Георги

Поп дивата Мария Илиева си прибра кръшкача Георги Михайлов, от който роди наследник преди месеци. Певицата елементарни на младока забежките с други дами, само че и му спря достъпа до обществените мрежи, написа в. "Телеграф ".

Само преди седмици изтекоха секрети чатове на Георги с млади девойки. На един от тях се виждаше по какъв начин артистът изпраща сърчица на непозната в Instagram, а друго момиче се обръща към него с „ мечо”. Само няколко дни след издънката, всички профили на Георги бяха закрити. Той изчезна от обществените мрежи, а малко по-рано този месец Мария Илиева изясни, че двамата не живеят под един покрив, оправдавайки се, че обичаният й е ангажиран с бизнес каузи.

Близки до двамата споделят, че изгубването на Георги от интернет не е инцидентно и повода за това е огромният скандал, който изпълнителката му вдигнала, откакто видяла флиртовете му с други дами.

Звездата била гневна от своеволното държание на мъжа си, който по този метод уронвал имиджа й. Мария била безапелационна, че в случай че флиртовете на мъжа й не приключат, няма да му разреши да вижда сина им.

Бизнесменът не желал да се кара с майката на дребния Александър, поради което предпочел да бъде мъж под чехъл, единствено и единствено певицата да е удовлетворена. Обещанието, че няма да се закача с други дами обаче, не било задоволително за изпълнителката. Тя го принудила да заличи профилите си на всички места и да спре да се занимава с други дами.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР