Понятието социален пол“ променя много неща в най-различни правни кодекси,

...
Понятието социален пол“ променя много неща в най-различни правни кодекси,
Коментари Харесай

Валери Найденов: Понятието социален пол“ променя много неща в най-различни правни кодекси


Понятието " обществен пол “ трансформира доста неща в най-различни правни кодекси, в това число в фамилния и в това време не е юридически несъмнено. Това сподели в изявление за предаването " 12+3 " по стратегия " Хоризонт " журналистът Валери Найденов :

Води се систематична война против точните избрания в този език, който образува страната. Това несъмнено се прави съзнателно. Това е част от постмодернизма, част от разпадането на нациите, на обществото. По-добре да се признаят еднополовите бракове, в сравнение с да се унищожават понятията, тъй като правото, страната, законите почиват върху точни избрания.

В самите партии има разделяне по тази тематика, по тази причина отложиха гласуването и по тази причина в този момент ще вършат някаква социална полемика, която е цялостна имитация, добави още Найденов:

Виждаме конфликта сред Нинова и Станишев, на който сме очевидци. Нинова се води от ползите на гласоподавателя или страха от гласоподавателя. Ако тя не реализира най-малко малко усъвършенстване или се получи някакво внезапно влошение на Българска социалистическа партия на идващите избори, тя ще си загуби поста. При Станишев е противоположното. Той изобщо не зависи от българите. За него е значимо още веднъж да ги изберат за ръководител на ПЕС, а това зависи от някаква администрация на Брюксел, която от дълго време е скъсала със своите гласоподаватели, където и да било.

Цялото изявление с Валери Найденов можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР