Понякога Вселената може да предложи как да действаме правилно и

...
Понякога Вселената може да предложи как да действаме правилно и
Коментари Харесай

Изберете есенно листо и разберете какво ви съветва Съдбата:

Понякога Вселената може да предложи по какъв начин да действаме вярно и в каква посока да се движим. Просто се вслушайте в интуицията си, по този начин нареченото „ шесто възприятие “. В последна сметка доста хора желаят това, което в действителност не им е належащо.

Тестът е доста елементарен, просто изберете лист, който ви харесва и разберете какви препоръки ви е подготвила ориста този път!

 тест листо

Кое листо избирате?

Лист No1

Скоро ще би трябвало да преминете през някои промени, свързани с вашата професионална активност. Все още не се знае какво ще бъде – пренасяне на друго работно място, предопределение на нова служба или даже уволняване. Опитайте се да се подготвите душевен.

Лист No2

Вас ви чака някаква съдбоносна среща, която е предопределена да промени напълно целия ви предстоящ живот. Това ще бъде специфичен човек, някой, който търсите дълго време. Ако имате връзка, тя ще премине на по-високо равнище, ще станете в действителност близки.

Лист No3

Отдавна мечтаете за промени в живота си. Вашите фантазии са предопределени да се сбъднат в близко бъдеще. Промените ще бъдат обилни и дълбоки. Но не се тормозете: ще бъдете същински удовлетворени. Просто се подгответе душевен за това

Лист No4

Скоро ще получите някои вести. Това евентуално ще бъде позвъняването, което не сте очаквали. От човек, с който в миналото сте били доста другарски настроени, само че по някаква причина сте се разделили. Сега е моментът да подновите връзката. Не отхвърляйте при никакви условия да се срещнете.

Лист No5

Този лист ще ви донесе истински приключения и незабравимо прекарване. Спомените за тези събития, свързани страсти ще останат за цялостен живот. Но към момента не се знае какво тъкмо ще бъде – пътешестване до топлото море, дълго чакана почивка в провинцията или пътешестване по света.

Лист No6

Скоро всичко ще се промени по подобен метод, че към този момент да не разпознавате предходното си аз. Възможно е измененията да обиден персоналната сфера, да бъдат свързани с някакъв безпределно значим опит за самопознание.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР