Понякога стресът може да изцеди либидото ви като пробит надуваем

...
Понякога стресът може да изцеди либидото ви като пробит надуваем
Коментари Харесай

Има 4 начина, по които стресът може да влияе на секса

Понякога стресът може да изцеди либидото ви като продънен надуваем дюшек. Но за някои хора противоположното също е правилно - стресът в действителност ги подтиква към секс.
Често втората група човеци желаят физическа връзка и одобряване от колегата си по време на стрес. В моменти на мощно напрежение те могат да изпитат повече предпочитание и възбуденост.
Друг път стресът подтиква либидото, тъй като това е обичаният ви метод за декомпресия. Сексуалният акт освобождава хормони за положително въодушевление и се бори с хормоните на напрежението, което ви кара да се чувствате по-спокойни и щастливи.
Вместо да се постанова да се отпуснете, с цел да вършиме секс, вие вършиме секс, с цел да се отпуснете. Но на други хора стресът пречи на желанието. Той е както психическо, по този начин и физиологично прекарване. Залива ви както със стресиращи мисли, по този начин и със стресови хормони.
Тези хормони алармират " Опасност! " към мозъка ви. Вместо да нараства желанието, тялото и мозъкът се концентрират върху това да ви отведат на безвредно място, без значение дали става дума за краен период на работа или за действителна опасност за живота ви.
Стресови фактори, които могат да повлияят на половия ви живот

1. Работа
Ако всичко, за което мислите, е работа, упованието от вас също да желаете секс може да е като очакване на знамение. Нашата визия за половото предпочитание постоянно е изкривена. И с този килнат мироглед идват нереалистичните упования за нас самите, нашите сътрудници и нашия полов живот. Очакваме от себе си да желаеме секс непринудено, изведнъж, без значение какво се случва в живота ни или какъв брой сме уплашени. Тези упования, когато не се ръководят добре, могат да ви накарат да повярвате, че нещо не е наред с вас, само че това не е по този начин. И когато вярвате, че сте счупени, става все по-трудно да изпитате блян за секс.

2. Грижи за децата
След като знаете какъв брой значим е вашият мозък за половото предпочитание, евентуално е елементарно да разберете по какъв начин ежедневното развъждане на деца може да повлияе отрицателно на копнежа ви за бърза креватна полуда.
Ако мозъкът ви би трябвало да се концентрира върху секса, с цел да желае милувки, подсушаването на сополивите носове или помагането на децата ви с домашните не е тъкмо добра любовна игра. Добавете към това напрежението от ревливи бебета или ядосани младежи, бързо излиза наяве по какъв начин положението на мозъка ви може да докара до ниско полово предпочитание.

3. Романтични връзки
Наред с ежедневните стресови фактори, свързани с работата и децата, положението на вашата връзка или брак също е основен фактор за това дали желаете да вършиме секс или не. Ако желаете да останете близки с колегата си и да увеличите интимността, би трябвало да разберете в действителност какво значи това. Не е реалистично да очаквате от себе си да бъдете също толкоз възбудени от колегата си след 11 години връзка. Това не значи, че дълготрайните връзки не могат да бъдат полово и сантиментално удовлетворяващи (защото могат).

4. Самият секс
Освен всички ежедневни стресови фактори, половият стрес също може да повлияе негативно на вашето предпочитание. Усещането, че би трябвало да вършиме секс най-малко един път седмично, че би трябвало да се представяте като за шестица в леглото, получавайки избухливи оргазми, или че би трябвало да се възбудите толкоз бързо, колкото прави сътрудникът ви – това са все образци за стресиращи мисли, които могат затруднят либидото ви. Трудно е в миналото да почувствате, че желаете да вършиме секс с колегата си.

Как поддържате връзката си мощна, когато имате ниско либидо?
Понякога връзката може да се сведе до утринна рутина за секс и прочувствена връзка.
Казано просто, това значи да измислите обред, който ще вдъхне фамилиарност на вашата връзка или брак, даже когато нямате време или сте уплашени.
Друг метод да се научите по какъв начин да поддържате връзката си жива и мощна е да извършите инвентаризация на интимността.
Това изисква да разгледате деликатно връзките си от всеки ъгъл и да прецените какви са мощните ви страни в интимността и къде има място за усъвършенстване.
Независимо дали стресът задейства желанието ви или го блокира, ясно е, че той е мощна мощ, която не може да контролирате. По-скоро се научете да разпознавате ролята, която играе стресът във вашия полов живот, и планирайте съгласно обстановката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР