Понякога срещате жена на 40-50 години и си мислите: Колко

...
Понякога срещате жена на 40-50 години и си мислите: Колко
Коментари Харесай

5 навика, които състаряват жените. Отървете се от тях, за да изглеждате по-млади

Понякога срещате жена на 40-50 години и си мислите: „ Колко ужасно наподобява, по какъв начин се държи! “. Защо множеството дами над 30 наподобяват добре, в случай че са на годините си, само че по-често над годините си? Има и такива, които на 35 наподобяват на 50.

Какво издава възрастта ни?

Първо, това е генетиката. Ако виждате сами и вашето семейство има предразположеност към по-бързо стареене – това е за козметолози, диетолози, фитнес треньори и така нататък Днес ще приказваме за неща, които не са свързани с генетиката. Това са привички, които участват по един или различен метод в живота на всеки от нас.

Ако се чувствате по този начин, като че ли има бетонна плоча на раменете ви, цялата отмалялост на света лежи върху душата и лицето ви, тогава тази публикация е за вас. Да се ​​сбогуваме с това положение и да потърсим излаз от него.

1. Недоспиване

Трябва да спрете да крадете време от съня си. Ние, дамите, имаме доста области, които изискват нашето внимание: работа, домакинска работа, работа с деца, чат с другари и обособяване на време за занимания.

Разбира се, времето не стига за всичко това. Най-простото нещо е, когато сложиш всички да си легнат, преработиш домакинската работа и отидеш да седиш 2-3 часа да гледаш сериали, да шиеш и плетеш. И в този момент към този момент нямате 8 часа сън, а 5. Всички безсънни часове се настаняват под очите ви. Ако това продължава ден след ден, тялото няма време да се възвърне.

2. Поемете оптималното натоварване

Нашите майки и баби постоянно теглиха всичко върху себе си и смятаха това за норма. И ние, като техни почитатели, също одобряваме този сюжет в живота си. Съществува и убеждението, че триумфът е максимумът на отговорността и напъните. Много дами се изтощават с това съревнование и изгарят безвредно.

Естествено, такова натоварване не може да не повлияе на тялото и прочувственото положение. Отговорността се възприема като нещо, което притиска раменете, като бетонна плоча. Това се отразява както на походката, по този начин и на настроението.

3. Не молете за помощ

Най-често срещаният табиет Когато се чувствате неудобно, неловко, уплашени да помолите за помощ. Изглежда, че ще напрегнете другия и той ще ви намерения за някакъв слаб, ленив човек. Но това са предубеждения. Ако не можете да се справите с нещо, това е добре. Да поискате помощ е добре. Уморен от почистване – делегирайте.

4. Живейте единствено от позицията на “трябва ” и “трябва ”

Възрастта ни се прибавя от изчезнали очи, горест, чувство за всеобща отмалялост. Да, имаме доста работа и би трябвало да сме възрастни, виновни, съществени. Но забравяме да разхождаме вътрешното си дете.

Забравете за детската приятност и наслада. Когато си позволиш да правиш това, което искаш, се появява онази искра в очите, която мъжете толкоз доста обичат. Отделете ден за себе си. Преместете настрани сериозността, позволете си дребни смешки. Оставете вашето вътрешно момиче да се развихри, даже и да сте малко.

5. Не можете да планирате почивка

Планираме работни задания, планираме покупки. Какво ще кажете за ваканцията си? И не става въпрос за фамилни почивки.

Когато се отнасяте към персоналната си отмора съгласно остатъчния принцип, изтласквате я до края на вашите потребности, несъмнено, тогава няма нито време, нито предпочитание за това. Какви са баните с ароматни масла и масаж на гърба, би било да пълзиш до леглото.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР