Понякога след развод връзката между единият родител и детето за

...
Понякога след развод връзката между единият родител и детето за
Коментари Харесай

Трогателното послание на Сийл, който осинови дъщерята на Хайди Клум преди 19 години

Понякога след бракоразвод връзката сред единият родител и детето за жалост охладнява. В света на известните има доста образци за родители, които даже са прекъснали всевъзможни връзки с децата си по разнообразни аргументи (например Том Круз, който не е виждал щерка си от Кейти Холмс от години).

За благополучие повече са положителните образци, в които родителите съумяват да отгледат децата си дружно, въпреки и разграничени .
                             

А през днешния ден ще ви разкажем за един татко, който трогна всички с благите си думи към своята пораснала щерка.

Още от самото ѝ раждане той я приема като свое дете и даже разводът с нейната майка не му попречва да има постоянна и красива връзка с нея. 

 сийл хайди клум Getty

Певецът Сийл , който изпя една от най-емблематичните любовни балади през 90-те, „ Kiss From a Rose “, се среща със супермодела Хайди Клум през 2004 година Малко по-късно стартират да се срещат, като в това време Клум схваща, че е бременна с щерка си Лени , чийто биологичен татко е италианският предприемач Флавио Бриаторе.
 image2_16x9.png Задава се годината на Дървения Дракон: какво да чака всяка зодия от 2024 съгласно китайския хороскоп На фокус
След като Хайди признава на своя нов обичан, че чака бебе от някогашния си, Сийл е безапелационен, че това не трансформира възприятията му към нея.

Година по-късно двамата към този момент са съпрузи, родители на Лени и чакат и своето първо общо дете. Биологичният татко на Лени по този начин и не става част от живота ѝ, само че тя получава бащина любов и поддръжка от Сийл.

 сийл хайди клум Getty

През 2012 година Хайди подава молба за бракоразвод. По това време двойката има общо  четири деца . В началото взаимното развъждане на децата не е елементарно за някогашните съпрузи, само че наподобява сега двамата се схващат добре.

Преди два дни 60-годишният Сийл показа сладка фотография със своята най-голяма щерка Лени , която осиновява при започване на връзката си с Хайди Клум.
                             

На фотографията артистът е прегърнал гордо 19-годишното момиче по време на разходка по оживените улици в Ню Йорк.

„ В Ню Йорк с младата жена, която промени живота ми към по-добро преди 19 години. Благодаря ти, Лени, че ме направи по-добър човек. Обичам те, -татко “, написа в обявата той.

„ Много сладостен! Обичам те баща ❤️ “, коментира поста Лени.

 сийл хайди клум Getty

Лени върви по стъпките на известната си майка и се изявява като модел, като към този момент на няколко пъти скандализира с. 

Миналата година момичето взе участие в противоречива фотосеси я за популярната марка долни дрехи Intimissimi с Хайди Клум , което в последствие навлече на главата на супермодела редица обвинявания за това, че е неприятна майка и сексуализира 18-годишната си тогава щерка. 

Сийл нееднократно е приказвал с много любов и горделивост за Лени . В скорошно изявление за E! News, той показа: „ Толкова съм горделив от всичко, което е направила Лени, само че повече се гордея с всичко, което е тя. “

 сийл хайди клум Getty

„ Тя върви през живота с такова примирение, което ѝ разрешава да се минава с толкоз грациозно през всичко това и има вродено схващане и чувство за хората и техните усеща. Така че съм в действителност впечатлен от всичко, което е тя “, той продължи, преди да добави, че му „ харесва да мисли “, че той и Хайди частично имат заслуга за тези нейни качества.

Като същински горделив и подкрепящ баща Сийл призна още, че в неговите очи Лени в никакъв случай не може да сгреши.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР