Понякога след хранене, когато мием съдовете и по тях е

...
Понякога след хранене, когато мием съдовете и по тях е
Коментари Харесай

Никога не изхвърляйте тези неща в мивката

Понякога след хранене, когато мием съдовете и по тях е останала храна, постоянно тя отива в канала.

А отпадъците след готвене от време на време също отиват там. Но истината е, че има неща, които в никакъв случай и при никакви условия не трябва да отиват в канала, тъй като като се изключи че могат да набъбнат вътре, могат да са и токсични .
 Извънземното устройство, което кожата на лицето ти ще обикне вечно! Edna предлага Извънземното устройство, което кожата на лицето ти ще обикне вечно!
Едно от тези неща е оризът.

Знаете по какъв начин набъбва до момента в който се вари, нали?

Е, представете си към този момент приготвен ориз, който попада в канала на мивката. Той става на плътна каша, която с изключение на, че запушва пътя на водата, се трансформира и в прелестно място за завъждане на микроорганизми.

 ориз Thinkstock

Най-добре е питателните останки да се изхвърлят в кофата за отпадък или в машиня за компост.

В галерията ни можете да видите останалите артикули, които е по-добре да отидат в кофата , тъй като не - няма да се разградят и отмият от единствено себе си:
 Неща, които в никакъв случай да не изхвърляме в мивката.  Неща, които в никакъв случай да не изхвърляме в мивката.  Неща, които в никакъв случай да не изхвърляме в мивката.  Неща, които в никакъв случай да не изхвърляме в мивката.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР