Понякога се случва и така – едва започваш да разбираш

...
Понякога се случва и така – едва започваш да разбираш
Коментари Харесай

Породени деца – стрес или благословия?

Понякога се случва и по този начин – едвам започваш да разбираш какво е да си майка и установяваш, че това неспокойствие ще ти следва още веднъж. В някои случаи това е съзнателен избор на родителите, само че при други бременността е непланирана и провокира доста въпроси и терзания по какъв начин се отглеждат подбудени деца.

По-трудно или по-лесно се гледат две деца с дребна разлика? Чували сме и двете теории. Вижте какво описа Веси за нейния персонален опит в канала във vbox7:

Килограмите

Ако бременностите са близки една до друга, килограмите, които се качват при втората са доста по-малко, а и по-лесно се смъкват поради непрекъснатото търчане след първото. Разбира се, умората също е в пъти по-голяма. По-трудно е да вдигате първото дете, само че организмът си знае своето – има метод да те приготви и за това и някак то не пречи.
 подбудени деца iStock/Getty Images
Раждането в множеството случаи протича по-леко, защото е доста скоро след първото.

Отношенията сред децата

Възможност е да се появи ревнивост и по-голямото дете да се почувства подценено по избран метод. Трябва да се балансира сред двете деца, с цел да не се усеща което и да е от тях ощетено. Съвет: при всяко деяние за по-малкото дете, викайте огромното да ви „ оказва помощ “ и го въвличайте във всяка една активност.-->
 Породени деца iStock/Getty Images
Режими 

Когато децата са в близка възраст, режимите са съвсем идентични и ти по някакъв метод ги „ избутваш “ едновременно.

Близост

Децата със сходна възраст стават доста по-близки поради дребната разлика и са си упора едно за друго.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР