Понякога се оказва доста трудно една жена да привлече вниманието

...
Понякога се оказва доста трудно една жена да привлече вниманието
Коментари Харесай

Как да привлечеш вниманието на мъжа!? Пет безотказни трика

Понякога се оказва много мъчно една жена да притегли вниманието на мъж, да го накара да я забележи и да осъществят контакт. Не всички мъже са идентични и реагират по един и същи метод на сигналите предавани от дамите.  Съществуват някои доста сполучливи техники, които в случай че се употребяват в подобаващия миг, ще дадат резултат и обекта на благосклонностите ви ще откликне. Ето кои са те.
Контакт с него в обществените мрежи
 Изясниха по какъв начин и къде би трябвало да се опипваме Изясниха по какъв начин и къде би трябвало да се опипваме
Учени от Финландия и Англия изясниха кои елементи от тялото на мъже и дами от разнообразни европейски страни се считат за възможни за...
Днес съвсем няма човек, който да няма профил в обществените мрежи. По няколко пъти на ден тези профили се ревизират. През обществените мрежи контактуваме с другари и познати. Лесно можете да добавите в „ другари “ и обекта на своите благосклонности, с цел да привлечете неговото внимание. Последвайте профила му и позволете и той да направи това.
Разговаряйте за някакъв общ интерес
Разговорите за желани занимания или ползи постоянно сполучливо притеглят вниманието. Разкривайки интимни секрети от живота си, а точно ползите и тематиките, които същински ви вълнуват, несъмнено ще създадете интерес у събеседника си и ще имате шанса да се надявате за някакво продължение.
Смело подбирайте облеклото си
 Усещането за мекост на кожата при милувки било заблуда Усещането за мекост на кожата при милувки било заблуда
Мекотата и нежността на кожата на другия човек, която хората усещат при ласкави докосвания, в действителност е заблуда. Благодарение на такива...
Стилът ни на обличане издава характера. За да ви виждат, сигурно би трябвало най-малко малко да сте атрактивни, само че без да прекалявате, с цел да не дадете неверни сигнали. Може и да ви наподобява мъчно да подбереш с какво да се облечеш, с цел да намекнеш за характера си, само че пък в това е тръпката, да се покаже действителното лице на  личността. Нека стилът ви на обличане се отличава. Важно е да се чувствате удобно и решително по този начин. Излъчването ви незабавно ще го покаже.
Осъществете зрителен контакт с мъжа
Един от най-успешните похвати за привличане на интерес у различен човек е реализирането на зрителен контакт. Зрителното разбиране е доста по-ефективно. Погледът приказва доста повече, от която и да е дума. Лесно можете да покажете, че той е забавен за вас като осъществите зрителен контакт.
Неволното допиране има резултат
 Тайната на докосването Тайната на докосването
Екип от учени от медицинския център към Колумбийския университет, водени от доцент доктор Елън Лъмпкин (соматосензорна биология), позволяват...
Сензитивността на мъжете към физическия контакт е пословична. Ако „ изиграете “ несъзнателно допиране, несъмнено ще му наблегнете, че е обект на ползите ви. Не допускайте това да става нападателно, тъй като резултатът ще е противоположен. Оставете идната стъпка на него. Не бъдете прекомерно настоятелна, с цел да не го отблъснете несъзнателно. След това ще е доста мъчно да започнете изначало.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР