Понякога просто се случва да правиш секс без предпазни средства,

...
Понякога просто се случва да правиш секс без предпазни средства,
Коментари Харесай

Жената не може да забременее, ако npaвu секс права и още няколко безумия

Понякога просто се случва да правиш секс без защитни средства, само че има и хора за които е част от тръпката. Други просто за затънали в заблудите, витаещи от десетилетия в спалнята.
Прочетете още
И тук се намесват всевъзможни легенди и митове, съгласно които хем можеш да правиш каквото си искаш, без нищо да ти пречи, хем щъркелът ще те подмине. Само би трябвало да смениш позата, да поизчакаш няколко дни или да не пропускаш банята на път за леглото. jenatadnes.com изследва някои от тях. Да забележим по този начин ли е.
Жената не може да забременее, в случай че npaвu секс права
Абсолютно не е правилно. Щом сперматозоидите попаднат във вагината, то по-нататък им е безусловно безразлично в какво направление ще пътешестват.
Седмица до и седмица след менструация е безвредно да се прави секс без защитни ограничения
Уви, тези интервали напълно не са безвредни. Да се зачене е допустимо във всеки ден от месечния цикъл, в това число и от секс по време на менструация.
Може да се зачене от гълтане на сперма
Звучи смешно, само че някои млади (а и не съвсем) дами в действителност считат по този начин. За тяхно утешение сме длъжни да отбележим, че в стомашно-чревния тракт няма яйцеклетки и затова бременността е невъзможна.
Прекъсването на половия акт преди семеизпразването е гаранция, че няма да се стигне до бебе
Масова илюзия, която, уви, практиката изрично опровергава. Работата е там, че преди огромния гърмеж минимално количество сперма се отделя и по време на акта. А една единствено капчица от нея е изцяло задоволителна, с цел да се озовете пред щанда за пеленки.
Кърменето пази от зачеване
Този мит произлиза от обстоятелството, че при много кърмещи дами менструацията не се възвръща незабавно след раждането. Кърменето би могло да потиска овулацията, само че това е краткотрайно събитие. Така или другояче естественото зреене на яйцеклетката се възвръща, което автоматизирано значи опция за зачатие. А да се зачева незабавно след раждане е извънредно нежелателно, предизвестяват гинеколозите.
Урината убива сперматозоидите
Нерядко може да се чуе и съветът на ухо, че с цел да се защищити от бременност, незабавно след сексуален акт дамата би трябвало да се измие със личната си урина. Това са бабини деветини. Урината не има никакви по-специални свойства или съставки, които да убиват сперматозоидите.
Домашният сапун е контрацептив
Понякога всезнаещите майки поучават дъщерите си да слагат във влагалището си късче домакински сапун директно преди сексуален акт, с цел да се предпазят от зачеване. Специалистите обаче освен че не признават този способ на контрацепция, само че и предизвестяват, че сапунът може да промени естествената микрофлора на влагалището, което пък да докара до съществени инфекции.
Колкото повече, толкоз по-добре!
Нерядко може да се чуе и рекомендацията, че колкото повече сътрудници има една жена, толкоз по-малък е рискът от зачеване. Точно противоположното е, рискът е по-голям. Но той понижава при доста чести контакти с един и същи сътрудник.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР