Понякога по-силният пол се характеризира с качества, присъщи на женските

...
Понякога по-силният пол се характеризира с качества, присъщи на женските
Коментари Харесай

Ето кои са мъжете в зодиака, които имат женски характер

Понякога по-силният пол се характеризира с качества, присъщи на женските натури. Поведението на такива мъже е изпълнено с някои странни черти и изненадващи дейности. Вижте кои са зодиакалните знаци, които имат женски темперамент:
Близнаци
Големи мечтатели, прочувствени и доста приказливи, Близнаците не крият своята общителна персона. Те обичат да притеглят вниманието на противоположния пол, като са много опитни, когато става въпрос за флирт. Човекът от този знак елементарно инициира връзка с женския пол. Момичетата могат да намерят същинска " другарка " в лицето на мъж от зодия Близнаци, в случай че няма физическо привличане. Лесни и радостни Близнаците имат доста женствени черти: словоохотливост, възмущение, кокетство. Тези мъже са доста податливи на похвали, те са в положение да се " стопят " с сполучливо изказване, възхваляващо личността им. Близнаците елементарно могат да се сприятеляват с девойки и по тази причина постоянно са в компанията на противоположния пол.
Риби
Мъжете Риби постоянно имат доста дами в живота си. Повечето от тях, обаче, са им просто приятелки, с които те обичат да прекарват свободното си време. Жените намират доста преимущества в другарството с мъж Риба. Той постоянно ги слуша деликатно, добре е осведомен с въпроси на любовта и логиката на психиката. Представителите на този знак се отличават с такива черти на характера като недоверчивост, словоохотливост, нараснало любознание. Мъжките Риби обичат да слушат разнообразни злословия, четат завладяващи истории. Те са доста уязвими, мощно подозрителни и постоянно мислят какво споделят хората за тях зад тила си. Мъжките Риби постоянно са другари с противоположния пол.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР