Понякога любовта може да ни заблуди, че сме намерили правилния

...
Понякога любовта може да ни заблуди, че сме намерили правилния
Коментари Харесай

Не се заблуждавайте: Тези 2 зодии в момента са с грешния човек до себе си

Понякога любовта може да ни заблуди, че сме намерили верния за нас човек. Хубаво ни е, щастливи сме, само че си затваряме очите за разликите между тях.
Има 2 зодии, които сега са с неверния за тях сътрудник и това са:
Телец

Не си мислете, че в случай че една обич не продължи постоянно, то тя е изгубена. Истината е, че всяка обич ни учи на нещо значимо, което трансформира както нас, по този начин и индивида до нас. Изживейте пълноценно връзката си, не мислете за бъдещето, само че и не го планирайте. Помислете дали нямате прекомерно огромни разлики, които даже цялото време на света и всички ваши старания обединени дружно, няма да могат да изгладят. Трябва да знаете, че е нужно доста повече от любов, с цел да може една връзка да прерасне в семейство. Седнете и поговорете, помислете дали всичко това се отнася до вас или не се вписвате в описанието на зодията си. Но не се заблуждвайте. Ако ви е писано, ще останете дружно с цената на големи старания.

Козирог

На моменти се чувствате малко несигурни, в други моменти летите от благополучие и не може да повярвате на шанса си, че сте срещнали толкоз прелестен човек. Наистина тръпката ви е доста огромна, само че и двамата си затваряте очите за съществени разлики по отношение на бъдещето ви. Единият от вас мечтае за деца и огромно семейство и то в него доста далечни периоди. Другият може да не го демонстрира, само че е доста надалеч от това. Той желае семейство, може би... само че надалеч в бъдещето, а може би не? Децата са един комплициран въпрос, за който би трябвало да има безспорен синхрон в желанията, другояче нещата ще се провалят на ранен стадий от фамилния живот. Помислете добре дали в действителност сте съвършени един за различен?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР