Понякога любовта (и по-специално любовта на мъжа) има нужда от

...
Понякога любовта (и по-специално любовта на мъжа) има нужда от
Коментари Харесай

Как да ускорите процеса на влюбването

Понякога любовта (и по-специално любовта на мъжа) има потребност от " бутане " в вярната посока.

1. Времето, прекарано дружно

За връзка, която е още в зародиш, е значимо двамата да се виждат колкото може по-често, с цел да се опознаят. Така и вие ще имате повече време да го очаровате, с цел да се убеди каква страхотна жена сте и че в последна сметка вие сте същинската.

Следващата стъпка също е значима:

2. Зрителен контакт

Почти всеки мъж се разтапя, когато дамата впие в него красивите си очи. Затова е добре постоянно да се стремите да улавяте погледа му. В края на краищата посредством очите той ще надникне в душата ви и ще долови вашия интерес. Все отново се съобразявайте с етапа, през която преминавате сега, и не преигравайте. Но даже няколко минути зрителен контакт сътворяват чудеса!

Следващият аспект е наложителен:

3. Отдайте му самопризнание

Може би тук също става дума за дребна ловкост, която да приложите. Защото на мъжете им харесва да си мислят, че са завоювали дамата. Обичат да ги ласкаят и да подклаждат самочувствието им. Разбира се, не трябва и да си служите и с откровени неистини. Затова го похвалете за нещо, което сега ви е направило положително усещане.

Продължаваме със идната „ ловкост “:

4. Смейте се дружно

Нищо не свързва двама души по този начин, както смехът. Ако споделяте идентичен комизъм и сте на една и съща вълна, успеха е на половина извоювана. Тук също важи: не се преструвайте, тъй като наподобява прекомерно неестествено и също така прави неприятно усещане. Мъжете обичат дами, които са откровени и реагират непринудено.

Все отново най-важна е последната точка:

5. Живейте си живота

Дори да си мечтаете скрито да построите с този мъж дом, да имате деца и дружно да крачите към залеза, не се увличайте. Влюбването е развой, през който не трябва да забравяте и за себе си. Не нагаждайте живота си към неговия и обръщайте внимание и на своя. Покажете му, че не сте непрекъснато на негово разположение и пазете персоналното си пространство. Така се открива баланс и в най-щастливата връзка.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР