Понякога истината е субективна – и нищо не доказва това

...
Понякога истината е субективна – и нищо не доказва това
Коментари Харесай

Той каза, тя каза: Звездните бивши с различни версии за връзката си!

Понякога истината е субективна – и нищо не потвърждава това по този начин, както разногласията сред някогашни половинки. Дали поради противоположни отзиви, или пък откровени неистини, тези звездни екс-двойки описват извънредно разнообразни версии на събитията. Кой е злодеят и кой – жертвата (ако въобще има такива), оставяме на вас да прецените:

Оливия Родриго и Джошуа Басет

Музикалното изобретение на 2021 година, Оливия Родриго, сграбчи благосклонностите на почитателите с разрушеното си сърце. Звездата завоюва премията на Billboard „ Певец на годината “ за албума си Sour, въодушевен от раздялата с сътрудника ѝ Джошуа Басет. В шлагери като Drivers License и Traitor Оливия пее за болката, която Джошуа (предполагаемо) ѝ предизвикал като я зарязал и броени седмици по-късно си намерил друга. Тази година артистът обаче отвърна на удара като на собствен ред издаде сингъл по тематиката. В Crisis музикантът и артист пее: „ половината неща, които казваш, са полуистини/ играеш си с живота ми за пари “. Той прибавя и че тормозът от почитателите на Оливия му докарал под паника офанзиви. Кой е „ неприятният “ в тази ситуация остава мистерия, само че едно е реалност: въпреки и очевидно травматична, раздялата на двете звезди най-малко ни носи добра музика!

Джони Деп и Амбър Хърд

Ако ви се гледа хорър, няма потребност да ходите на кино – просто си пуснете фрагменти от правосъдното дело сред Джони Деп и Амбър Хърд. Тя твърди, че артистът я биел, той – противоположното. Джони популяризира запис с признанието на Амбър, че го е удряла, тя пък сподели известия, в които той показва интерес към… некрофилия. Оставяме на съдията да дефинира кои от тези доказателства са действителни (и кой в последна сметка е виновен), само че можем да потвърдим едно: с всяко последващо развиване по случая, вярата ни в щастливия край умира малко по малко…

Виж още: 5-те вида девойки във връзка: Маниячката, златотърсачката и още! 

Теди Александрова и Емрах

Ако има български еквивалент на сагата Амбър-Джони, то това е раздялата сред чалга артистите Теди Александрова и Емрах. Причината? Макар надалеч не толкоз известни, родните звезди ни устроиха също толкоз зрелищно (и потресаващо) шоу. След като скъсаха по-рано тази година, звездите си оповестиха Instagram война, включваща псувни и обиди (от страна на Емрах) и обвинявания във физически тормоз (отправени от певицата към него). В последна сметка даже самата Теди призна, че не се гордее с „ циркаджийския метод “, по който се случило всичко. Дали Емрах в действителност я е удрял знаят само те, само че е реалност, че даже „ единствено “ вербалният тормоз на артиста в Instagram (включващ определението „ к*чка “) въобще не е ОК…

Джъстин Бийбър и Селена Гомес

За цяло едно потомство младежи любовта сред Селена Гомес и Джъстин Бийбър беше блян за съвършената връзка. Вероятно по тази причина – въпреки да скъсаха през 2017 година (след като неколкократно се бяха събирали и разделяли през годините), двамата артисти още провокират клюки по отношение на взаимоотношенията си. В диалог с радио NPR от 2020 година, Селена упрекна Джъстин в женкарство и прочувствена операция, а той на собствен ред отвърна на удара в Instagram като загатна, че певицата също му изневерявала. В последвало изявление за Apple Music музикантът обаче призна, че не се гордее с държанието си към Селена и по тази причина потърсил помощ от терапевт. Надяваме се, че сегашният му брак с моделката Хейли Бийбър е по-щастлив!

Изображение: https://www.instagram.com/tedialeksandrova_official_/
https://www.instagram.com/selenagomez/
https://www.instagram.com/amberheard/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР