Понякога е трудно да разбираме хората от зодия Водолей, особено

...
Понякога е трудно да разбираме хората от зодия Водолей, особено
Коментари Харесай

Как да държиш един Водолей винаги влюбен?

Понякога е мъчно да разбираме хората от зодия Водолей, изключително когато те са наши сътрудници в живота. Прочетете повече: 
1. Дискутирайте какво значи да си влюбен.
 Зодиите при мъжете се разделят на фамилни и ергенски знаци Зодиите при мъжете се разделят на фамилни и ергенски знаци
Съпругът е надеждна поддръжка за цялото семейство. Не всички мъже обаче са подготвени за брак. За мъжете, за разлика от дамите, бракът надалеч...
Водолей е зодия, която сама дефинира разпоредбите си във връзката - не можете да очаквате букет рози като опрощение или вечеря на свещи на вашата годишнина, с цел да ги спечелите. Те са от зодиакалните знаци, които желаят да се сгушат и да гледат филми на ужасите в деня на влюбените.
Поставете под въпрос стандартния вид обич и се научете да създавате свои лични правила дружно. Връзката ви несъмнено ще продължи по-дълго, в случай че изхвърлите книгата с правила и пренебрегнете упованията на хората за връзката ви. Водолеите ненавиждат да им споделят какво да вършат във всяка обстановка - в това число да им споделят от обществото, че има единствено един метод, по който би трябвало да обичаш.
2. Покажете елементи от себе си, които може да не показвате на други хора.
Водолеят желае да знае, че са специфични за вас - което значи, че би трябвало да сте почтени по повод на части от себе си, които може да се смятат за странни или смущаващи. Ако някой зодиакален знак може да обхване частите от вас, които другите не биха могли, това е Водолей. За тях е значимо да зная положителните и неприятните неща за вас, тъй като желаят да знаят, че имате способността да показвате и най-лошите елементи от себе си, когато това е най-важно - вместо постоянно да се държите като съвършени. Водолеят прави оценка хората с груби ръбове и минало, стига тези неща да способстват за индивида, който сте, а не да ви пречат да бъдете най-хубавото си аз.
3. Дайте им пространство да бъде своята си персона.
 3 неща, които най-вече отблъскват Водолеите от половинката им 3 неща, които най-вече отблъскват Водолеите от половинката им
Водолеите са едни от най-широкоскроените хора. Те постоянно са подготвени да одобряват особеното и да открият позитивното даже в най-недостой...
Водолеят постоянно търси способи да израства като персона и във връзката си, само че би трябвало да знае, че може да пораства по собствен метод и по свое време. Важно е те да не се усещат в капан или задушени във връзката си - да се усеща, че има къде да пораства. Те се нуждаят от време, личен обществен живот и неща, които са от голяма важност за тях отвън връзката, и би трябвало да знае, че и вие имате същите потребности. Насърчавайте ги да бъдат своя лична персона, да почитате границите ви и да бъдете толкоз самостоятелни, колкото са те, и те ще останат бясно влюбени във вас.
4. Бъдете почтени по отношение на това, от което се нуждаете и желаете.
Водолеят не може да отгатне какво желаете и няма да прочете мислите ви. Трябва да бъдете почтени с тях по отношение на това, което ви прави щастливи или смутени, какво имате потребност или желаете и по кое време сте смутени. Те не са от зодиакалния знак, които непрекъснато да питат дали сте добре. Любовта е крива на учене за Водолея и те би трябвало да знаят, че и вие вярвате в това. Отстоявайте вашите полезности и убеждения, кажете им от какво имате потребност, когато имате потребност, и оставете честността да вземе приоритет във вашата връзка.
5. Споделете положителното и неприятното.
Водолеят желае да ви бъде сътрудник в престъпността. Те желаят да взе участие във вашите пробиви, вашите пристрастености и нещата, които ви вършат щастливи, тъкмо толкоз, колкото желаят да споделят във вашите страхове и разочарования. Колкото повече бистрота има вашата връзка, толкоз по-добре и за двама ви. Водолеите ще се влюбят още по-дълбоко във вас, просто тъй като сте мислили за тях като за първия човек, който е споделил всичко, което ви е било на разум сега, без значение какъв брой неуместно или маловажно смятате, че е. Но Водолей желае да ви бъде най-хубавия другар, а освен ухажор, което значи, че би трябвало да ги виждате като човек, за който в действителност можете да се отворите за всичко.
 5 качества на Водолеите, които ги вършат най-страхотната зодия 5 качества на Водолеите, които ги вършат най-страхотната зодия
Безспорно една от най-харизматичните зодии, това е Водолеят. Като, че ли всеки представител от зодиака е роден под щастлива звезда и ви...
6. Поддържайте нещата вълнуващи и изненадващи.
Водолеят е нетрадиционен тип ухажор и има потребност нещата да бъдат разнообразни и вълнуващи, с цел да задържи вниманието си. Малките изненади като домашно приготвено ядене, когато се прибере от работа, до огромни неща като опити с нови играчки или пози в леглото ще ги държат заинтригувани и изцяло влюбени. Пазете отворено схващане за света и изберете творчество в работата, играта и вашата връзка. Дори разкриването на нови неща за себе си може да провокира интереса им и да ги накара да ви обича още повече.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР