Понякога е трудно човек да запази собствената си кариера, особено

...
Понякога е трудно човек да запази собствената си кариера, особено
Коментари Харесай

11 от най-богатите звездни двойки в света

Понякога е мъчно човек да резервира личната си кариера, изключително когато е с половинка по-влиятелна и от него самия.
Интересно е обаче, когато тези двама доста сполучливи и известни персони се съберат дружно и въплъщават един превъзходен екип.

Освен триумфа, има още едно нещо, което звездните двойки споделят. Това са парите. Именно това подтиква Stars Insider да създадат лист на някои от най-богатите и най-известни двойки, като ни разкриват тъкмо какъв брой имат дружно. Нека видим 11 от тях. 

Дейвид и Виктория Бекъм - 450 милиона щатски $
 Снимка 565936
 

Виктория и Дейвид Бекъм се женят през 1999 година, откакто се срещнат за първи път на благотворителен футболен мач през 1997 година Бившата певица от Spice Girls сега е сполучлив фешън дизайнер.

Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин - 450 милиона щатски $
 Снимка 582834
 

Барбра Стрейзънд и Джеймс Бролин се женят през 1998 година Стрейзънд прави по-голямата част от парите си от музика и актьорско майсторство. Бролин е артист, продуцент и режисьор, чието благосъстояние пък е оценено на 50 милиона щатски $.

Елтън Джон и Дейвид Фърниш - 550 милиона щатски $
 Снимка 582835
 

Музикалната икона Елтън Джон и брачният партньор му Дейвид Фърниш се срещат през 1993 година и от този момент са дружно. През годините Джон продава милиони записи, до момента в който Фърниш натрупа благосъстояние посредством работата си като рекламен шеф и режисьор.

Джордж Клуни и Амал Клуни - 570 милиона щатски $
 Снимка 565695
 

Джордж Клуни е прочут актьор и режисьор, само че също по този начин развива и доста разнообразни бизнес инициативи. Що се отнася до Амал Клуни, която е прочут юрист, специалист по интернационално право и правата на индивида, тя притежава скромните 50 милиона щатски $. Никак не са малко, просто леко бледнеят пред милионите на Клуни. 

Том Брейди и Жизел Бюндхен - 650 милиона щатски $
 Снимка 565213
 

Само Брейди притежава 430 милиона щатски $, с помощта на заплатата си от Националната футболна лига на Америка и рекламните си договри в течение на 22-годишната му кариера. Бюндхен пък от своя страна е един от най-добре платените модели в света.

Иванка Тръмп и Джаред Кушнър - 800 милиона щатски $
 Снимка 582285
 

И двамата са от авторитетни семейства на недвижими парцели в Ню Йорк. Дъщерята на някогашния президент Доналд Тръмп има приблизителна чиста стойност от 300 милиона щатски $. Къшнър има многомилионен дял в Cadre, започваща компания за недвижими парцели, на която той е съосновател.

Бионсе и Джей Зи - 1.8 милиарда щатски $
 Снимка 544227
 

Двойката групово развива портфолио от бизнеси, които обгръщат музика, недвижими парцели и разнообразни марки. Нетната стойност на Бионсе е 500 милиона щатски $, до момента в който Джей Зи е натрупал лична чиста стойност от над 1 милиард щатски $.

Опра Уинфри и Стедман Греъм - 3.4 милиарда щатски $
 Снимка 308075
 

Опра Уинфри и Стедман Греъм се срещат за първи път на благотворително събитие в Чикаго през 1986 година, същата година, когато емблематичното " Шоу на Опра Уинфри " дебютира по малкия екран. И макар, че по-голямото им положението им е с помощта на Опра, Греъм също може да се похвали със забележителен приход от 10 милиона щатски $ от работата си като оратор, създател на няколко книги за самопомощ и като предприемач.

Стивън Спилбърг и Кейт Капшоу - 3.5 милиарда щатски $
 Снимка 582833
 

Стивън Спилбърг се срещна с Кейт Капшоу през 1984 година, когато тя е на прослушване за роля във кино лентата от 1984 година " Индиана Джоунс и храмът на обречените ". Двойката реализира забележителен триумф през цялата си кариера и има парцели на разнообразни места.

Салма Хайек и Франсоа Пино: 7.1 милиарда щатски $
 Снимка 562996
 

Мексиканската актриса и продуцент Салма Хайек е омъжена за френския милиардер Франсоа Пино, създател на групата за първокласна мода Kering и притежател на френската винарна Château Latour. Двойката е женена от 2009 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР