Понякога дори вече приемани за рутинни медицински процедури могат да

...
Понякога дори вече приемани за рутинни медицински процедури могат да
Коментари Харесай

Когато Кеша е била на косъм от смъртта

Понякога даже към този момент одобрявани за рутинни медицински процедури могат да се объркат и краят им да бъде съдбовен за пациента.

Кеша знае това доста добре, тъй като преди няколко месеца самата тя е била на косъм от гибелта. В изявление за списание Self изпълнителката на " Tik Tok " разкрива, че през януари е решила да замрази свои яйцеклетки.

36-годишната Кеша още през предходната година е решила да се подложи на процедурата, като това се е случило при започване на тази година. Но единствено няколко седмици по-късно се е озовала в болница поради рядко затруднение поради процедурата.

То се е дължало на диагнозата, с която изпълнителката се бори от известно време - променлив имунодефицит, което най-общо значи, че имунната ѝ система не може да се оправя с инфекции, написа Fox News.

" За малко не умрях през януари ", споделя Кеша. В момента се усеща добре, само че признава, че ѝ е лишило няколко месеца, с цел да се възвърне. Това не е единственият здравословен проблем, с който се сблъсква през последните години, като през 2014 година бе диагностицирана с булимия.

Пред списанието Кеша отказва да назове името на приятеля си, с който се вижда сега, само че предишния месец бе снимана в Лос Анджелис в компанията на продуцента Рикардо Мадалосо.

" Всъщност не желаех да загатвам връзката, тъй като считам, че основаването на семейство е избор на всеки, а фамилията може да значи толкоз доста разнообразни неща за всеки. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР