Понесохме политическа щета, но си струваше, заяви премиерът в оставка

...
Понесохме политическа щета, но си струваше, заяви премиерът в оставка
Коментари Харесай

Николай Денков: Има напредък в преговорите, стабилно правителство трябва да има

Понесохме политическа вреда, само че си струваше, съобщи министър председателят в оставка Николай Денков при започване на консултациите при президента Румен Радев, съобщи кореспондент на БГНЕС.


В постройката на " Дондуков " 2 дружно с Денков влязоха съпредседателите на обединяването - Кирил Петков, Атанас Атанасов, Христо Иванов и Даниела Божинова.

Президентът ги попита дали са склонни да не престават по същия път или да преразгледат връзките и с сътрудниците, и към властта.

Да, връзките са комплицирани и точно по тази причина намираме за верен акта, че имаме 2 документа на масата за договарянията, уточни Денков, визирайки меморандума на ПП-ДБ и проектоспоразумението на ГЕРБ-СДС.


Имаме значителен прогрес в договарянията с ГЕРБ, заяви Николай Денков.

Имаше схващане, че договарянията би трябвало да стартират с полемика за несвършените промени, със задвижването на неработещите регулатори. Предстои разискване и на вероятен личен състав на Министерски съвет. Така че прогрес има, дали би трябвало повече време - ние считаме, че напълно във вашите пълномощия е да решите по какъв начин да действате, обърна се Денков към президента.

Убедени сме, че би трябвало да има устойчиво държавно управление, заключи Николай Денков. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР