Понеже учените предупреждават, че мерките за социално дистанциране трябва да

...
Понеже учените предупреждават, че мерките за социално дистанциране трябва да
Коментари Харесай

Гърция: Рано е да се облекчават ограниченията

Понеже учените предизвестяват, че ограниченията за обществено разграничаване би трябвало да останат в известна степен до две години, преди естественият имунитет към ковид да бъде построен, държавните чиновници обявиха в сряда, че е рано да се приказва за облекчение на изключителното състояние, наложено предишния месец.

Говорителят на гръцкото министерство на опазването на здравето Сотирис Циодрас съобщи, че е " прекомерно рано " да се облекчат ограниченията, макар относителния триумф на Гърция в ограничението на разпространяването на вируса.

Страните, които направиха ход в тази посока, направиха " доста дребни стъпки " със строги правила, означи той. Заместник-министърът на гражданската отбрана Никос Хардалиас добави, че няма да има изключения от рестриктивните мерки за православния Великден този уикенд и че визитите при другари и родственици не са разрешени.

Броят на инфектираните с Covid-19 в Гърция набъбна до 2192 души с 22 нови случая в сряда. Официалният брой на умрелите набъбна до 103, с непотвърдени информации по-късно в сряда, в които се споделя, че различен пациент е умрял в Солун. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР