Понеже не обичам лицемерието, ще споделя нещо, което си мисля.

...
Понеже не обичам лицемерието, ще споделя нещо, което си мисля.
Коментари Харесай

Мъжът на Сашка Васева скочи на Слави: Тя плачеше по цяла нощ заради вулгарните му скечове!

„ Понеже не обичам лицемерието, ще споделя нещо, което си мисля. Сашка по цели нощи е плакала заради вулгарните скечове на Слави. Толкова доста рев, че ми е разваляла и настроението, и нощта. Беше решила да го съди, само че аз бях този, който я разубеди. От такива неща идват заболяванията. Най-циничното е, че Слави се прави на покровител, на другар на Сашка, само че евентуално е не запомнил къде какво е приказвал. “

Това разкри мъжът на  Сашка Васева Христо Бакърджиев , който е неразделно до нея по време на тежката й интервенция в Германия. Той към този момент е по-спокоен за положението й, защото 12-часовата интервенция е минала сполучливо, само че ще е нужно възобновяване още 1 година.

Покрай паниките той не може да елементарни на Слави Трифонов за отношението му към Сашка и даже счита, че Дългия има пръст в скалъпения скандал с доведения наследник на Дупнишката мадона, написа „ Уикенд “.

„ Не мога да понасям някой единствено да играе показно, на думи благотворител и да не се обади най-малко да пита по какъв начин е Сашка. Но аз кой съм, че да се осмеля да кажа истината. Много хора не я обичат. Да са живи и здрави.

Мислил съм обаче по този въпрос 5 минути. В момента Сашка е доста по-важна. Преживяли сме какви ли не компликации. Понякога съм се питал за какво се получава по този начин. През 2003 година ми сложиха страховита диагноза. Даваха ми 3-4 месеца живот, само че всичко мина. Има хора, които умират от елементарен грип и такива, които живеят години с тежки диагнози. Божа работа!

Сашка с Божията помощ ще се възвърне до 1 година, както споделя един от светилата на Германия в региона на неврохирургията и управляващ интервенцията проф. Йорг Кристиян Тон. Тя е войник и със забележителен дух и имам вяра, че ще победи и ще прескочи това затруднение ”, изяснява обстановката предприемачът, който са надява фамилията му да се събере вкъщи по време на коледните празници.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР