Понеже мен ме записваха по тоалетни, по спални, къде ли

...
Понеже мен ме записваха по тоалетни, по спални, къде ли
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Записите на Василев няма да повлияят за съставянето на кабинет

„ Понеже мен ме записваха по тоалетни, по спални, под дърво и камък. Във всяка правова страна нерегламентиран запис не се прави. На мен особено няма да ми повлияят тези записи по отношение на съставянето на държавно управление “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Народното събрание.

„ Целта е да не се направи държавно управление. Това обслужва доста забавни, които не желаят страната да се стабилизира “, съобщи Борисов и разяснява, че на място на Петков няма да разяснява.

„ Това е нечистоплътно, това са нерегламентирани записи. Вместо да си приказваме за бюджет, промени, ние си приказваме по какъв начин някой някого записал. Службите са доста необятно разбиране и Кирил Петков би трябвало да го знае “, акцентира водачът на ГЕРБ.

Борисов съобщи, че е обезпокоен от времето, което е определено той да бъде разпитван. „ Странно за какво, само че това съответствува с основен миг, когато се прави държавно управление. Разпитите са могли да бъдат и идната седмица и нищо е нямало да се промени “, уточни той.

Борисов съобщи, че не знае по какъв начин ПП-ДБ ще приказват за правосъдна промяна, в случай че се отиде на избори.

„ Защото на втория разпит ме попитаха, за какво сме поискали оставката на Иван Гешев. Аз единствено попитах Румен Радев разпитваха ли го, Асен Василев, Надежда Йорданова, Атанас Атанасов, Христо Иванов… Само от ГЕРБ желаеме промяна “, безапелационен е Борисов.

„ Видяхте по какъв начин хората престанаха да приказват за кюлчета и шкафчета, тъй като това беше същия монтаж. Целта беше да ме омаскарят и да се срине страната. Сега две години по-късно всички виждат какво се случва “, добави той.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР