Понеделник ще е изключително важен ден за наставника на ЦСКА

...
Понеделник ще е изключително важен ден за наставника на ЦСКА
Коментари Харесай

Изключително важен ден за Саша Илич

Понеделник ще е извънредно значим ден за наставника на ЦСКА Саша Илич. Тогава младият експерт се надява да реализира първата огромна победа в треньорската си кариера, написа " Тема Спорт ". В нейното начало той записва няколко мача отпред на националния тим на Сърбия до 16 години, а е помощник и в гарнитурите до 17 и 21 години. Бойното му кръщение в специалността обаче се случва през предишния сезон, когато поема първия клубен отбор в кариерата си - елитния Чукарички. С работата си в него Илич остави положителни усещания, като в последна сметка тимът се класира за евротурнирите и практикуваше прелестен за окото нападателен футбол.

В огромните мачове против грандовете на сръбския футбол Цървена Звезда и Партизан обаче по този начин и не реализира триумф. От звездашите треньорът загуби на два пъти - с 1:2 вкъщи и 0:3 като посетител, а от клуба на сърцето си позволи едно проваляне - 0:2 на " Юна " и направи нулево тъждество у дома на 10 април 2022 година. След този дуел Илич призна, че отборът му е бил надигран и гробарите са заслужавали успеха, като неверни съдийски отсъждания са му я лишили и часове по-късно управлението на Чукарички взе решение да го уволни.

Няколко месеца по-късно сърбинът пое ЦСКА, само че у нас също към момента не е постигнал значима победа. Надигра Базел с 1:0 в София, само че по-късно армейците отпаднаха от Лигата на конференциите на реванша в Швейцария. На родната сцена пък до момента изгубиха и двата си огромни мача - 0:2 против Левски и 1:2 против Лудогорец. За първи път от всички изброени случаи обаче отборът на Саша Илич в този момент ще излезе като любимец. И ще опита да му завоюва първи важен триумф в треньорската кариера.
 Сектор
Сектор " Г " oрганизира шествие преди дербито с Левски

Ето какво написаха от Трибуна Сектор Г в обществените мрежи:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР