Емилия моментално предизвика реакции в мрежата, след като се появи

...
Емилия моментално предизвика реакции в мрежата, след като се появи
Коментари Харесай

Истината от първо лице: Бременна ли е Емилия?

Емилия мигновено провокира реакции в мрежата, откакто се появи с стомах. Сега признава истината в профила си в обществените мрежи.  Думите й ще провокират вълна от реакции:

" Не, не съм бременна и нямам такива проекти за в бъдеще. Благодаря на Господ за прелестните ми деца, само че за още няма да ми стигнат силите. Имам други фантазии и те са свързани с музиката. Песни, които имам в сейфа. Ще ви ги представям една по една..... ", написа Емилия в Инстаграм профила си.

Не пропусна да направи и анонс за новата си ария:

" Да си хитрец през лятото не е по никакъв начин неприятно. Затова избрах да стартираме дружно лятото с " Шмекерия " и още веднъж с неповторимия Флорин Салам. Не желая да пиша нищо за тази ария и да ви я лаская какъв брой е неповторима и че съм вложила душата си.

Преди месеци се заприказва, че Емилия се е разделила с бащата на детето си Жорж Башур. Те претърпяха огромна обич дружно, само че уви. Говори се, че той я е заменил с брокерка, даже наел апартамент, в който да се среща с нея. Емилия претърпяла много тежко раздялата и не серпантина да го умолява да се  върне при нея.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР