ПОНЕДЕЛНИК – ЛУНАУправляващо число 2Родените в понеделник са много впечатлителни

...
ПОНЕДЕЛНИК – ЛУНАУправляващо число 2Родените в понеделник са много впечатлителни
Коментари Харесай

Какво означава да си роден в понеделник?

ПОНЕДЕЛНИК – ЛУНА

Управляващо число 2

Родените в понеделник са доста впечатлителни и раними, тъй като са под покровителството на Луната. Чувстват страданията на другите и ги съпреживяват, опознават света на прочувствено равнище. Лунните хора да вземат отрицателната сила от другите хора и я пропущат през сърцето и душата си. Често притеглят в живота си сходни на себе си хора с лунна сила.

Проявяват се в творчеството, филантропичните науки и благотворителността. Притежават присъщ гений към музиката, литературата и непознатите езици. Изпълнени са със подозрения, само че в случай че са съумели да схванат себе си и да преодолеят душевните си несъгласия, доближават обилни триумфи в живота. Това са прочувствено отворени, общителни хора, които освен това умеят да скриват същинските си усеща. Лесно се приспособяват към всяко обграждане и към измененията в живота си. Отличават се с жив разум, целенасоченост, грижливост и усърдие, само че им е мъчно да се концентрират върху съответните проблеми. Не обичат сами да преодоляват трудности, избират да стоят зад тила на водещ водач и тъкмо подобен човек се стремят да си изберат за сателит в живота. Луната е планета на майката, по тази причина за тези хора връзките с майката са доста значими, от това какъв брой са хармонични те, зависят триумфа, самооценката, здравето на душата и тялото им. Добре е да имат домакински любим. Семейството и дома са техен приоритет – обичат домашния уют, домошари са, правилни са на избраника си до край.

В течение на целия живот всеки понеделник е благополучен ден за лунните хора, когато могат да решат най-сложните задания и да вземат единственото вярно решение. Годината, която стартира в понеделник е щастлива за и е най-благоприятният интервал за започване на нова активност и за промени в живота.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР