Поне някаква част от тези явления са експериментални технологии на

...
Поне някаква част от тези явления са експериментални технологии на
Коментари Харесай

Американското разузнаване: НЛО може да са технология на други държави

Поне някаква част от тези феномени са пробни технологии на конкурентни сили като Русия и Китай, твърди отчет

Съединени американски щати нямат доказателства за съществуването на НЛО, само че и не го изключват, излиза наяве от нов отчет на американските управляващи, детайлности от който бяха разкрити пред в. " Ню Йорк таймс " от държавни чиновници, имащи достъп до отчета.

Докладът съдържа самопризнание, че Съединени американски щати към момента нямат пояснение за метода, по който се движат някои летящи обекти, като да вземем за пример метода, по който форсират, и способността им да трансформират посоката си на придвижване, оповестява Българска телеграфна агенция.

В отчета се показва, че в почти 120 случая през последните две десетилетия са видяни феномени, които не произлизат от американска военна технология или от друга висока технология на американското държавно управление. Това изказване изключва опцията американските военни водачи да са съобщили за неидентифицирани летящи обекти, които са част от някоя загадка стратегия на държавното управление.

Представители на разследващите служби са на мнение, че най-малко някаква част от тези феномени са пробни технологии на конкурентни сили като Русия и Китай. Високопоставен американски чиновник изрази опасенията на службите, че има възможност Китай или Русия да опитват със свръхзвукова технология.

Неяснотата към тези летящи обекти значи, че американското държавно управление не може с убеденост да изключи теориите, че следените от военните водачи феномени са летящи апарати на извънземни.

Традиционният интерес на американците към НЛО се ускори през последните седмици по отношение на предстоящото обявяване на новия държавен отчет, отбелязва " Ню Йорк таймс ". Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама още повече разпали интереса по тематиката при свое посещение в предаване по телевизия CBS. В това предаване Обама бе запитан за летящите обекти, за които управляващите нямат пояснение.

" Истина е, че, и в действителност приказвам напълно съществено, че има фотоси и записи на обекти в небесата, за които не сме сигурни какво тъкмо съставляват ", сподели Обама.

Финалната версия на новия отчет ще съдържа и анекс, който ще бъде класифицирана информация, разкриха пред " Ню Йорк таймс " държавните чиновници, осведомени с отчета. Макар анексът да не съдържа доказателства, че следените феномени са летящи апарати на извънземни, чиновниците признават, че фактът, че той ще остане в загадка от обществеността, евентуално ще продължи да подхранва спекулациите, че държавното управление разполага със секретна информация за визити на извънземни на Земята, обобщава американското издание.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР