Поне един месец – толкова време ще остане холивудската звезда

...
Поне един месец – толкова време ще остане холивудската звезда
Коментари Харесай

Холивудската звезда Джерард Бътлър едва оцеля в самолет с терористи в София

Поне един месец – толкоз време ще остане холивудската звезда Джерард Бътлър на българска територия, откакто през днешния ден щракна клапата на „ Код: Ел Ей “ у нас, написа в. „ Монитор “. Екранният Майк Банинг дойде в София ден по-рано и не пропусна да си щракне селфи с всеки въодушевен почитател по улицата на града. Нещо повече, артистът посети и столичен фитнес, където с телефон в ръка за фотография го очакваше и двукратният победител на „ ВИП Брадър “ Джино Бианкалана.
Преди да дебаркира в София, артистът снима подиуми от идния филм и в Лондон. Партито за финала на работата по лентата в британската столица пък той посети дружно с новия си домакински любим – кученцето Шушка, което звездата приюти от Витоша.
 Актьорът не пропусна да си направи фотоси с почитатели в София.
Актьорът не пропусна да си направи фотоси с почитатели в София
Действието в третото попълнение във франчайза на „ Код:... “ ще се развива на борда на аероплан, а в съществена цел на терористите този път ще се трансформира самият Банинг. Компания на огромния екран ще му прави още Ник Нолти, който също към този момент е на български терен. Съвсем скоро у нас се чака да дойдат още Джейда Пинкет Смит и Морган Фрийман, който евентуално ще седне в стола на президента на Съединени американски щати, откакто Арън Екхарт се отдръпна от продукцията година по-рано.

„ В предходните филми заложихме повече на екшъна, в този момент ще се фокусираме върху демоните, които се крият в душата на Майк “, загатна неотдавна Бътлър.
Екипът на „ Код: Ел Ей “, отпред с режисьора Рик Роман Во, трябваше да дойде у нас седмици по-рано, само че травма на Бътлър забави графика на фотосите. Припомняме, че предишния октомври артистът бе признат в болница, откакто претърпя лек случай с мотоциклета си. За благополучие той се размина само с наблягане на крайници.
„ Код: Ел Ей “ се чака да се появи в киносалоните през 2019 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР