Поне четирима играчи ще напуснат ЦСКА през лятото като свободни

...
Поне четирима играчи ще напуснат ЦСКА през лятото като свободни
Коментари Харесай

Четирима напускат ЦСКА

Поне четирима играчи ще изоставен ЦСКА през лятото като свободни сътрудници. Сред тях ще са бранителите Брадли де Нойер, Мено Кох, Енес Махмутович и Иван Турицов. Техните контракти изтичат през юни.

На Махмутович и Турицов са препоръчани нови договори, само че изискванията в тях не ги удовлетворяват и на този стадий те не са склонни да преподпишат. Така се обрисува въпросното каре бранители да поеме към изхода на „ Армията “ след края на сезона. Де Нойер към момента се възвръща от травма и тренира самостоятелно. Кох пък е със статут на твърда запаса.

Предстои да се вземе решение по отношение на Юрген Матей, чийто контракт също изтича през лятото. Той дълго време лекуваше травма и още не е ясно дали ще остане в Борисовата градина и през идващия сезон. Друг с приключващ контракт, вратарят Густаво Бусато, съвсем несъмнено ще преподпише с алените, осведоми „ Тема Спорт “.

С оглед на това, че четирима от напускащите като свободни сътрудници ще са бранители, в идната лятна селекция ще има двама състезатели от тази зона на терена. ЦСКА ще опита да притегли централен защитник, който да вдигне класата в ядрото на ариергарда, както и ляв бек. На въпросния пост в този момент играе Тибо Вион, който номинално е десен краен защитник. Сейни Санянг не може да хване ръка и не се употребява с доверието на Нестор Ел Маестро. Емануел Шакич също бе употребен като ляв бек през есента.

Друг пост, на който сигурно ще бъде притеглен нов състезател през лятото, е на централният нападател. В момента характерен подобен е единствено Фернандо Каранга.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР