Поне 2 млн.лв. борчове тегнат над едни от най-известните родни

...
Поне 2 млн.лв. борчове тегнат над едни от най-известните родни
Коментари Харесай

Певци и артисти с борчове за над 2 млн. лв.

Поне 2 млн.лв. борчове тегнат над едни от най-известните родни звезди. Това сочат калкулации на база данни от Търговския указател. От информацията излиза наяве, че върху компаниите на доста от най-изтъкнатите ни артисти и актьори са наложени запори поради задълженията. Запорите са най-много на банки, само че има и такива на колекторски компании.

Запорани са дялове на звездите, които в доста от случаите обаче са внесли в капитала на компаниите минималните 2 лева или малко повече. Така може да се окаже, че против пет или шестцифрен заем банката може да вземе жълти стотинки, в случай че длъжникът няма други активи на свое име, написа " Телеграф ".

Един от първите в листата е Азис. Национална агенция за приходите продава на търг апартамент на артиста в " Манастирски ливади " поради дълг от 500 бона към хазната. Първоначалната цена на жилището, от която потегля наддаването е 326 030 лева Данъчните продават и гаража към жилището със стартовата сума от 25 бона.

София Маринова също е със запор от Национална агенция за приходите и Юробанк поради дълг от 302 907 лв., излиза наяве от " Дакси " и Търговския указател. Блокиран е делът й във компанията " Лоренцо мюзик " ООД, която обаче има единствено 10 лева импортиран капитал. Оделно изпълнителката има и дълг към компания за бързи заеми на стойност 30 бона. Това лято Маринова е била наказана да заплати задължението, вследствие на което то доста набъбнало. От Търговския указател излиза наяве, че са й начислени правосъдни разходи в размер на 1596,52 лева, 1086 лв. адвокатски възнаграждения, 20 116,09 лв. обществени отговорности е 5212,93 лв. такси.

Певицата Камелия Воче също дължи обилни суми на банки и компании, вследствие на което върху компаниите й тегнат запори. Заради 60 177,72 лв. дълг към банка е запориран дружествения й дял в ООД, който обаче е на стойност 2 лв.. Запор е налжен и в интерес на компания " Валдекс " ООД поради дълг от 10 735,10 лв.. Справка в нета демонстрира, че тази компания се занимава с печатната активност на плакати, рекламни материали, визитки, бланки, календари и така нататък Отделно Камелия Гешева, както е името на звездата по персонална карта, има 2049,92 лв. дълг към небанкова кредитна институция " Изи Финанс " ЕООД.

Актрисата Елена Петрова също е в листата на звездите длъжници. Тя е със запори от две банки. на едната певицата дължи 28 886 лева, а на друга банка 272 208 лв.. Също като своите сътрудници, запорираният неин дял от ООД възлиза на сума от едвам 10 лева

Миро Каризмата дължи на " Пиреос лизинг " 16 128 лев. Заради този дълг е запориран дружественият му дял в " Каризма " ООД на стойност 2500 лева Неговата дуетна половинка от близкото минало Галя също има запори върху каузи й в общата им компания.

Галя, която от години живее в чужбина е една от дребното звезди, която не си е плащала парното. През 2010-та " Топлофикация София " запорира дружествения й дял в размер на 2500 лева поради неплатени сметки. Запорът обаче е вдигнат идната година. Галка дължи и 46 700, 55 евро на родна банка. През 2012 година за този дълг е имало изпълнително дело, разноските по което са 1732, 43 лв.. Кредитори на нежната половинка от " Каризма " са още кредитни карти и още една банка в размер на 7444, 79 лв..
тагове Азис софи Маринова дълг 2 млн.лв. Камелия Миро
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР