Понастоящем руските сили са в състояние да проведат само две

...
Понастоящем руските сили са в състояние да проведат само две
Коментари Харесай

Институт за изследване на войната: Русия има сили само за две настъпателни операции в Украйна

Понастоящем съветските сили са в положение да проведат единствено две обилни настъпателни интервенции в Украйна. Първата е нахлуване към Северск, а втората - опит за взлом на Бахмут. Това е установено от Институт за проучване на войната (ISW) в ежедневната информация за войната, която Русия води в Украйна, оповестява news.bg.

Операцията " Северск " може да се концентрира върху разгръщането на нахлуване против Северск в Донецка област откъм Верхнекаменка и Билохаривка. В посока Бахмут окупационните войски могат да настъпят от регионите на Новолуханската и Углегорската Топлоелектрическа централа.

Руската войска е отделила задоволително запаси, с цел да прави съвсем ежедневни сухопътни офанзиви и да завзема територии в тези две посоки, само че тези сили няма да са задоволителни, с цел да поддържат същия ритъм на нахлуване в други региони.

Украинското разузнаване означи, че украинските въоръжени сили би трябвало да имат време да спрат съветския нападателен порив и движение преди настъпването на есенно-зимния интервал.

Наземните боеве не престават северно от град Харков.

На 27 юли украинските сили нанесоха трети удар по моста " Антоновски " в границите на 10 дни, като евентуално го направиха негоден.

Република Марий Ел, северно от Казан, изпрати два доброволчески батальона за образование и образува трети батальон, който ще бъде изпратен в Украйна.

Руските окупационни управляващи внасят руснаци за работа в окупираните територии заради неналичието на украински сътрудници.

Мариуполските окупационни управляващи не престават да отхвърлят филантропична помощ, с цел да принудят цивилното население да сътрудничи и да работи за окупационната администрация.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР