Помощник-треньорът на ЦСКА Милош Крушчич беше видимо доволен след клюяовата

...
Помощник-треньорът на ЦСКА Милош Крушчич беше видимо доволен след клюяовата
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА: Горд съм от играчите, питайте Петрович за Бодуров и Пинто

Помощник-треньорът на ЦСКА Милош Крушчич беше очевидно удовлетворен след клюяовата победа на ЦСКА против Ботев в дербито от 9-тия кръг на efbet Лига. Крушчич също не пожела да показа каква е обстановката с Рубен Пинто и Николай Бодуров.

„ Очаквахме сложен мач, тук постоянно мъчно се играе, както в шампионата, по този начин и в Купата. Доволен съм от успеха, както и от сухата мрежа. Горд съм от моите играчи, тъй като Ботев е доста добър тим, а ние спечелихме и си тръгнахме с 3-те точки “, разяснява Крушчич.

„ Не желая да откроявам обособени играчи, всички дадоха всичко от себе си, Доволен съм и от титуляри и от запасите. Ние сме тим и несъмнено, че Люпко Петрович е доста значим за клуба, само че ние работихме крепко през седмица, в подготвеност за неговото неявяване “.

„ Изключително значима победа. В Русе играхме добре, само че не успяхме да спечелим. Точките са най-важни, тъй като и против Левски играхме добре през първата част, само че не взехме каквото би трябвало. Днес обаче нещата се получиха и през днешния ден всички играха на равнище “.

„ Не мога да кажа доста по тематиката Бодуров и Пинто. Петрович би трябвало да разяснява, тъй като той е треньорът. За бъдеще ще забележим какво ще се случи с тях ".

„ Темата за стадиона не е в моята компетентност, тъй като съм част от екипа, виновен за спортно-техническата част. Тези, които са виновни за тази част ще дават отговор и за реконструкцията “, приключи треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР