Помощник-треньорът на ЦСКА 1948 - Йордан Юруков, говори пред клубния

...
Помощник-треньорът на ЦСКА 1948 - Йордан Юруков, говори пред клубния
Коментари Харесай

Йордан Юруков: Червената фланелка е отговорност и удоволствие

Помощник-треньорът на ЦСКА 1948 - Йордан Юруков, приказва пред клубния уебсайт за подготовката на тима за дебюта в елита на България. Специалистът изведе " алените " до промоция, само че няма лиценз да води отбора в efbet Лига.

" Факт е, че понатрупах много стабилен опит, само че в случай че приказваме за опит за треньорски стаж, млад съм в тази специалност. Имам удоволствието да работя с един извънредно огромен треньор и експерт. Това, с което заслужихме място в efbet Лига, беше трудът, който положихме през годината. Това донесе мечтаната цел да издигнем тима на ЦСКА там, където му е мястото, където заслужава и където би трябвало да бъде ", стартира Юруков.

" Ситуацията с ковид е доста неприятна, само че е по този начин за всички. Не се отразява единствено в спорта, а във всяка една сфера. Опитахме се да се пригодим и да излезем с допустимо минимум последици. Взехме съответни ограничения. Знам, че играчите са доста положителни. С доста от тях се познаваме. Нещо, което беше значимо за мен, беше да им предам успокоение и убеденост, която е нужна за всеки един огромен клуб. Факт е, че би трябвало да работиш напрегнат, само че е значимо и отношението на треньорите, с цел да се извлече максимумът от тях. Те са изключителни футболисти, едни от най-хубавите в България. Времето ще покаже в каква посока вървим ".

" В efbet Лига съм играл като футболист. Нивото за Втора лига е много положително. От това, което следя и проучвам, има огромна разлика сред двете дивизии. Ние привличаме тези качествени футболисти, които да създадат тази разлика колкото се може по-малка. Трябва да сме по-уверени и готови за новия шампионат, защото ни чакат съществени мачовете ", счита треньорът в ЦСКА 1948.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР