Помощник-треньорът на националния отбор на Иран Антонио Маниконе бе доволен

...
Помощник-треньорът на националния отбор на Иран Антонио Маниконе бе доволен
Коментари Харесай

От Иран: Тази България е по-силна отколкото преди 2 години

Помощник-треньорът на националния тим на Иран Антонио Маниконе бе удовлетворен след успеха на своя отбор с 1:0 над България в другарска футболна среща.

Той още веднъж се изрече с почитание за българския отбор, като съобщи, че тимът е по-силен от преди 2 години, който се е изправил против селекцията на Швейцария, където Маниконе е работил.

„ Щастливи сме от успеха. Имахме огромно почитание към България, тъй като знаем, че са млад тим с доста гений и работят, с цел да се усъвършенстват. Имат богата история, по тази причина за нас това е страховит резултат. Доволни сме от метода, по който подготвихме мача, играхме добре в отбранителен проект, само че не сме щастливи от пропуснатите шансове поради грешките при завършващите подавания “, съобщи след срещата

„ Срещнах България преди към 2 години и половина, когато бях част от националния тим на Швейцария и тогава също победихме, само че би трябвало да ви призная, че тази България е много по-силна оттогава “, добави асистент треньорът на Иран.

„ Този мач бе част от подготовката ни за идните срещи през ноември и януари. Ще продължим да работим и да построяваме отборния дух, тъй като ни предстоят значими мачове в шампионата за Купата на Азия “, сподели още Антонио Маниконе.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР