Помощник-треньорът на мъжкия ни национален отбор по бокс Александров Александров

...
Помощник-треньорът на мъжкия ни национален отбор по бокс Александров Александров
Коментари Харесай

Александър Александров пред БНТ: Със сигурност сега летвата е вдигната високо

Помощник-треньорът на мъжкия ни народен тим по бокс Александров Александров даде изявление за Българска национална телевизия, в което проучва българското показване на приключилото през вчерашния ден европейско състезание в Белград.

На сръбска земя родните състезатели направиха запаметяващо се показване, завоювайки рекордните 11 медала - два златни, три сребърни и шест бронзови.

Александров призна, че няма по какъв начин в родения щаб да не бъдат удовлетворени от всички извоювани оценки, само че самият той е останал леко отчаян от развиването на финалните борби на Радослав Росенов (60 кг) и Хавиер Ибаниес (57 кг)

" Няма по какъв начин да не сме удовлетворени. Аз персонално не си припомням от кой момент не сме печелили толкоз медали. За страдание, в мен има леко отчаяние след вчерашните финали, тъй като чаках повече от Радослав Росенов и Хавиер. Мислех, че и двамата имат сили да се преборят за златото, само че може би не им беше ден. На Хавиер мачът беше доста равносилен, само че Радо просто не съумя да покаже това, което може ", показа боксовият ментор.

" Не може да упрекваме съдиите. Като че ли нещо малко не им доближи на момчетата. Да, в другите срещи имаше съдийски неточности, само че не считам, че ние сме били ощетени ", добави той.

Участникът ни на Олимпийските игри в Лондон 2012 приказва и за идващите провокации пред българските боксьори, като разкри и своите упования за идната подготовка за Игрите в Париж 2024.

" Със сигурност в този момент летвата е вдигната високо и упованията ще са по-големи, само че ние ще работим доста повече, тъй като занапред предстоят огромните надпревари. Сега имаме олимпийска подготовка, а по-късно идват и Игрите в Париж. И на двете места ще гоним оптимални резултати. Ние би трябвало да се радваме на всяка една извоювана квота, само че действителните ни шансове са за една най-много две визи ", приключи Александър Александров.

Припомняме ви, че България към този момент има четирима сигурни участници в боксовия шампионат в Париж, като това са Станимира Петрова (54 кг) и Светлана Каменова (57 кг) при дамите, както и Хавиер Ибаниес (57 кг) и Рами Киуан (75 кг) при мъжете.

Целия диалог гледайте във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР