Помощник-секретарят по здравеопазването към Министерството на здравеопазването и човешките услуги

...
Помощник-секретарят по здравеопазването към Министерството на здравеопазването и човешките услуги
Коментари Харесай

Трансексуална зам.-министърка на Байдън ще нормализира смяната на пола в детските болници

Помощник-секретарят по опазването на здравето към Министерството на здравеопазването и човешките услуги на Съединени американски щати Рейчъл Ливайн даде обещание, че здравната промяна на пола на децата скоро ще бъде нормализирана.

Ливайн, която е транссексуална, похвали дейностите в страната по „ одобряване на пола “ на сесията на Pediatric Grand Rounds в Детския медицински център на Кънектикът в Хартфорд. Тя беше поканена да приказва на събитието по отношение на закона за родителските права във Флорида в образованието и политическите последствия от интервенцията за промяна на пола, която се прави в детските лечебни заведения.

Ливайн сподели също, че политиката, ориентирана към малолетни, които желаят да си сменят пола, се радва на огромна поддръжка от администрацията на Байдън.

Политиката на демократите за промяна на пола на децата среща гневен отпор от някои лекари в Съединени американски щати, които са безапелационни, че промяната на пола на малолетни е нездравословно. Редица специалисти обявиха, че не е морално Ливайн, като член на ръководещото държавно управление, да предизвиква промяна на пола на деца, както и че интервенцията и хормоните, които се одобряват, могат да доведат до непоправими физически и прочувствени вреди.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР