Помощ за сърцето има и потвърждението за това дадоха именно

...
Помощ за сърцето има и потвърждението за това дадоха именно
Коментари Харесай

Препатили потвърдиха: Има помощ за сърцето

Помощ за сърцето има и потвърждението за това дадоха точно препатилите. Не медицината предоставила ефикасното решение обаче, а природата и то във тип на особено масло. По своята същина то няма аналог и е извънредно рядко – добива се само от дълбоководни скаридообразни животинки (крил), които обитават ледовитите води на Антарктика. Незаменимият асистент на сърцето, зад чиято мощ да оказва помощ застанаха хиляди нашенци, у нас носи името Visilife (Висилайф).

 

Отговаряйки изцяло по своя биохимичен състав на омега-3 мастните киселини в човешкото тяло, маслото от крил във Visilife усъвършенства работата на сърцето и на кръвоносните съдове, като в това време сполучливо контролира равнищата на холестерола и триглицеридите в кръвта. Клиничните проучвания са безапелационни, че единствено с 2 капсули Visilife дневно за 3 месеца стойностите на така наречен неприятен холестерол (LDL) падат с 30%, до момента в който тези на „ положителния ” холестерол (HDL) се повишават с над 40%.

 

Благодарение на своя укрепителен и подхранващ резултат върху сърдечно-съдовата система естественият артикул оказва регулиращ резултат върху сърдечния темп, спомага за сполучливия надзор над кръвното налягане и поддържа естествената активност на кръвоносните съдове.

 

Малко прочут медицински факт е, че омега-3 мастните киселини, на които е богато маслото от крил във Visilife, съставляват над 90% от мазнините в клетките на мозъка. Поради тази причина продуктът е незаместим при битката с мозъчното стареене, което го прави най-питателната естествена „ храна “ за добра памет и централизация.

 

Ето и някои истории от първо лице:

 

Свалих холестерола и триглицеридите


.


 

С всяко проучване ми откриват нещо ново. Последното бяха триглицериди съвсем два пъти над нормата – 3,6 единици. Отказах да пия статини.

Не мислех да върша нищо по въпроса, само че моят племенник ми донесе някакво масло – даде ми 3 кутии Visilife. Пих го по описанието в листовката и в края на месеца се изследвах, с цел да ревизира има ли резултат това. Триглицеридите бяха паднали на 1,9. Даже лекарят ми, когато погледна числата, се изненада от силата на Visilife. Шест месеца го пих в поддържаща доза и в този момент триглицеридите ми са 1,3 единици. Числата ме убедиха, че Visilife оказва помощ!

Георги Георгиев, 75 год., Ямбол

 

Свалих “лошия ” холестерол с 3 единици

.

 

Откриха ми високи стойности на общия холестерол, съпроводени с отклонения в стойностите на всички останали липидни индикатори, като “лошият ” ми холестерол беше двойно над нормата – цели 6,12 mmol/l. По рекомендация на лекаря започнах да пия статини, само че резултатът от тях беше слаб.

 

Започнах да диря по какъв начин да си оказа помощ и по този начин попаднах на информация в Интернет за Visilife. Приемах го един месец по 4 капсули на ден – 2 заран и 2 вечер. На тридесетия ден си пуснах отново кръвни проучвания. “Лошият ” холестерол към този момент беше понижен на половина – до 3,59 mmol/l.

 

Въпреки отличния резултат аз не преставам да вземам по 2 капсули Visilife всеки ден, с цел да консолидирам постигнатото. Препоръчвам го горещо, тъй като работи.

Веселина Атанасова, 74 год., София

 

Сърцето и мозъкът работят по-добре

 
.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР