Помогнах за всичко, което поиска от мен прокуратурата вчера. Това

...
Помогнах за всичко, което поиска от мен прокуратурата вчера. Това
Коментари Харесай

Ревизоро: Ако има по-достоен, да идва и да сяда

Помогнах за всичко, което изиска от мен прокуратурата през вчерашния ден . Това съобщи министър Емил Димитров в студиото на Нова телевизия.

Самият Димитров отхвърли да разяснява съответно ареста на своя заместител, само че загатна, че той е по отношение на други уволнения и отстранявания, които към този момент са направени от Ревизоро. Той удостовери, че има много такива и те са по преценка за несправяне с работата или недобре свършена работа. Има отстранени, има уволнени има и пенсионирани, уточни Емил Димитров, уточнявайки още веднъж, че той няма пълномощията да отстранява заместник-министър.

Никой не се е оплаквал за оказван напън от страна на Живков . Самият Димитров не е наясно и по какъв начин може да се притиска някого, в случай, че известията за отпадък идват от чужбина и самата процедура минава през няколко души.

На въпрос дали има основани условия да не се ревизира и да се гори или третира нещо, което е неразрешено, той отговори по този начин: " Аз платих от джоба си един център, който да следи вноса в България. Не ми е било детска фантазия. Както в този момент има 240 депутати - да пристигна по-достойният, въобще няма да го бавя. Но някак си все на мен се случва ".

Арестът на заместник-министъра му звучал " неприятно " . Добави, че е заел поста по време на сходна акция, при която изведоха предшественика му Нено Димов. " Аз отивам, с цел да изкарам мандата на обединението. Не съм желал това място. Ако има по-достоен - незабавно да идва ", показа Ревизоро.

Емил Димитров напомни, че към този момент е коментирал проблемите и е изказал терзанията си и какво следва да се направи с основния прокурор и премиера.

Министърът се среща от време на време с основния прокурор, като за 40 дни са съумели да овладеят границите за импорт на отпадък. Сега това става легално през пристанищата, с влакове и под надзор. Вече има и процедура, в случай че бъде импортиран боклук с подправени документи - къде ще попадне.

Министърът на околната среда и водите акцентира, че е основана " стройна скица " и заводите, които са горили боклуци, към този момент няма да го вършат. Оставени са да горят единствено на три места циментови фабрики и това се случва под надзор и при условия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР