Помня как професор Хачо Бояджиев (Имре Соколов, агент Кръстьо) я

...
Помня как професор Хачо Бояджиев (Имре Соколов, агент Кръстьо) я
Коментари Харесай

Кедъра за Нери Терзиева: Помня как Хачо Бояджиев я уволни, а Сашо Диков едва не му разби муцуната

" Помня по какъв начин професор Хачо Бояджиев (Имре Соколов, сътрудник Кръстьо) я уволни, а Сашо Диков едвам не му разруши муцуната и напусна на идващия ден ". Това показва в прочувствен пост за Нери Терзиева дългогодишният състезателен публицист Камен Алипиев-Кедъра във фейсбук профила си.

Ето цялата обява:

" Цяла заран си чета чатовете с Nerry Terzieva. Няма да ги обявявам, няма и да си постна фотография с нея, тъй като значимата е тя! Символ на положителната публицистика, знак на другарството, знак на свободата и на оптимизма.

Щастлив съм, че се допрях до нея в най-хубавата българска телевизионна стратегия - " Ефир 2 ". Помня по какъв начин професор Хачо Бояджиев (Имре Соколов, сътрудник Кръстьо) я уволни, а Сашо Диков едвам не му разруши муцуната и напусна на идващия ден.

Не знам за какво, само че постоянно съм си сравнявал мнението за хората с нея, беше ми значимо и в този момент с наслада виждам какъв брой пъти сме допълвали мислите. Нери е опровергаване на изказванието, че няма незаменими хора и оставя огромна дупка в душите на всички, които имаха привилегията да се допрян до финото и великолепие! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР