Помните певицата от зората на чалгата - Нелина, нали?! Същата

...
Помните певицата от зората на чалгата - Нелина, нали?! Същата
Коментари Харесай

Уникум: Истината за Нелина и 21-годишния й син Кристиян втрещи всички! (+ СНИМКИ)

Помните певицата от зората на чалгата - Нелина, нали?! Същата онази с " белия Мерцедес "... Е, от години към този момент тя осъзна, че в чалга гилдията остава обратно и не може да пробие, по тази причина пък си откри съвършена ниша за изява в националната музика. Признаваме, че Нелина има глас и фактически пее добре.

Днес тя е на 52 години и наподобява ужасно за възрастта си, само че потребителите в мрежата останаха шокирани и започнаха да я одумват за две явни неща. Първото е, че Нелина е почнала крепко да прекалява с обработката на фотосите си и на последните се е докарала съвсем като Кали в лицето. Някои даже не съумяха да отгатнат дали това в действителност е Нелина, или Кали се е изрусила. Явно приликата се дължи не на интервенции, а на филтри, само че отново е смешно.

Другата тематика обаче, се оказа много по-щекотлива и касае Нелина като родител. Знаем, че тя сама е отгледала сина си Кристиян, за което постоянно е печелила възторженостти. Но, съгласно близки до обкръжението й източници, тя прекалява с " опекунството " си над момчето, което към този момент е на цели 21 години.

Нелина продължава да се държи с Крис като с малко дете и да го мъкне на всички места със себе си като не му оставя време и право да бъде независим, камо ли да си откри гадже. Нещо, което е изцяло обикновено, а и наложително на неговата възраст.

" Сега го е помъкнала с нея на отмора в чужбина. Чудесно е това, несъмнено, отлично, че са близки! Но Кристиян би трябвало да стане мъж и да се отдали от полата й, другояче му прави мечешка услуга ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР