Помните ли Valve? Голямата компания, която издаде хитови франчайзи като

...
Помните ли Valve? Голямата компания, която издаде хитови франчайзи като
Коментари Харесай

Valve: Достигнахме момент, в който можем отново да се фокусираме върху игри

Помните ли Valve? Голямата компания, която издаде хитови франчайзи като Half-Life 2 или Portal и по този начин и не ги довърши. Скоро чакаме тя да пусне новата игра Artifact . В изявление с IGN представители на Valve обясниха неналичието на издаване на нови заглавия от тяхна страна. А вероятността е светла – наподобява издателят има още някои нови игри, скрити в ръкава.

Още през март Гейб Нюъл, един от основателите на компанията загатна, че Artifact не е единствената игра, разработвана от Valve: „Artifact е първата от няколко игри, които ние ще пуснем. Така че това ненапълно са положителни вести. Йей! Valve още веднъж ще прави игри…„.

Сега Нюъл разказа работата на Valve през последните години като „инвестиция в бъдещето“. От своя страна Брендън Рейнхарт, основен началник на плана Artifact, разяснява: „Ние отделихме доста време, усъвършенствайки работата ни с геймърите в Steam. Това беше комплициран проблем преди и ни лиши много време… Сега достигнахме миг, в който можем още веднъж да се фокусираме върху игри… Отговорът на изказванието „вие единствено си седите на задниците, върху купища пари, плувате си из съкровищницата“ е в действителност, че не вършим това. Напротив, ние ще предоставим няколко висококачествени игри и ще покажем, че в действителност сме работили здраво„.

Не че можем безусловно да чакаме продълженията на обичаните ни поредици. Със сигурност идната игра след Artifact ще бъде In the Valley of Gods , създадена от студио Campo Santo. По-нататък не можем да кажем какви са проектите на Valve.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР