Помните ли този светъл образ Джино Бианкалана, който стана известен

...
Помните ли този светъл образ Джино Бианкалана, който стана известен
Коментари Харесай

Взеха детето на Джино Бианкалана, жена му не иска да чуе за него!

Помните ли този " ярък облик " Джино Бианкалана, който стана прочут просто с това, че е... прочут?! Е, през днешния ден мачото още веднъж не е в България, само че този път не просто си отиде в Щатите, а избяга. Заради големи задължения, които е натрупал и които няма по какъв начин да заплати, поради множеството си безумни действия.

А жена му Кристиана Канева, която му роди дъщеричката Данаила, са си тук и живеят при родителите й. Кристиана не желае да чува за Джино и на процедура му лиши детето, което той ще има опция да вижда извънредно рядко и то при положително държание.

" Джино задлъжня на доста хора, само че не това е неприятното, а това, че жена му трябваше да се нагърби да устоя и него, дружно с детето им. Що за безнаказаност е да имаш едногодишна дъщеричка и да мислиш единствено за модификациите на колите си, с които да се правиш на гъзар в обществените мрежи?! Ами не, не си гъзар, смотаняк си ", разясняват осведомени.

Знаем, че Джино се напъна да отваря и тузарско заведение в столицата, само че отново не си направи добре сметките за разноските по него и от напъни за ВИП взе, че банкрутира около пандемията.

" Кристиана горко съжалява, че е била с него въобще, само че най-малко се радва на детето си ", споделят източниците.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Джино Джино Бианкалана Кристина Канева Данаила Щатите
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР