Помните ли старите NES конзоли и цветните касетки, които напъхвахте

...
Помните ли старите NES конзоли и цветните касетки, които напъхвахте
Коментари Харесай

The Messenger – нова ретро игра, която ще ви върне в миналото


Помните ли старите NES конзоли и цветните касетки, които напъхвахте тях. След това тези конзоли се включват към големи кутии – предходните тв приемници, и демонстрират голям брой герои по стъклото. Ако сте не запомнили, то играта The Messenger несъмнено ще ви подсети за старите времена.

Говорим за един съвременен платформър, който за разлика от другите се отличава с извънреден ретро жанр. Говорим за 8-битова графика (дори на равнище лимитирана палета от цветове), система от три слота за запис и размити звуци. Като жанр заглавието доста припомня игри като Retro City Rampage, може би с малко по-усъвършенствана графика. Естествено, това постоянно може да отсъдите от новия филмов откъс в YouTube.

Вие се превъплъщавате в ролята на мистериозна нинджа, която би трябвало да достави едно писмо колкото се може по-бързо. Освен на изкусните акробатични умения на героя ще може да се насладите и на неповторим геймплей – множеството портали на времето и пространството отключват голям брой скрити равнища и пътища. Очакват ви рискови чудовища и ужасяващи босове. Ще имате опция да оборудвате нинджата с ново съоръжение и ъпгрейди, защото вероятно играта ще става по-сложна и динамична.

The Messenger е ще бъде налична на следващия ден, на 30-ти август. Тя ще е разполагаем извънредно на Windows лични компютри на цена от $19,99 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР