Помните ли приказката, че да срещнем принца, трябва да целунем

...
Помните ли приказката, че да срещнем принца, трябва да целунем
Коментари Харесай

Защо все попадаме на грешния мъж

Помните ли приказката, че да срещнем принца, би трябвало да целунем n на брой жаби? Е, същото е и с мъжете! Докато намерим индивида, предназначен за нас, неизбежно се сблъскваме с куп други, с които нямаме общи неща и никакво бъдеще.

Защо тогава продължаваме да си губим времето с неверните мъже и да оставаме в тези връзки дълго време, залъгвайки се, че нещата ще се оправят? И какви въобще са аргументите да се озовем в тях първоначално?

Избързали сте със секса

Сексът може да е както здравословен за една връзка, по този начин и гибелен за нея. Не ни разбирайте неправилно – няма нищо неприятно в секса на първа среща, в случай че не сте попаднали на неверния човек, който търси точно това и няма никакво желание да се обвързва съществено. Вместо за прибързвате с креватните занимания запомнете, че това не е съревнование и бавното придвижване в връзките ви ще ви разреши да разберете дали индивидът против вас е подобаващ, или просто си губите времето.

Избързали сте с новата връзка

Най-често срещаните токсични връзки са тези, в които се хвърляме незабавно след разлъка, единствено и единствено да не сме сами. Толкова сме привикнали да бъдем с някого, че мисълта за самотност ни ужасява и сме подготвени да се примирим с човек, който да запълва празнината в сърцето ни. Истината е, че тези, които най-вече желаят любовта, имат минимум потребност от нея. Дайте си задоволително време сред връзките, с цел да имате опция да прецените какво тъкмо желаете, вместо за следващ път да попадате в плен на токсични връзки.

 Защо все попадаме на неверния мъж

Външният тип ви е излъгал

Той е хубав, съумял, обаятелен и грамотен. Звучи като мистър Перфектен, нали? Често пъти една такава осанка ни пленява, само че след време разбираме, че това, което липсва са почтеност, полезности и най-важното – комунинация. Не правете грешката да съдите за книгата по корицата. Без вътрешните качества на индивида до вас ви чака грозно бъдеще с една красива обвивка.

Слушате биологичния си часовник

Тик-так, тик-так и с годините този тон се усилва още повече. Резултатът? Много дами се впускат по отношение на първия мъж, с който пътищата им се пресичат, без значение дали той е за тях или не. Пренебрегват вътрешния си глас, остават във връзката, до момента в който сърцето им не бъде разрушено и губят прекомерно доста време за тези връзки, за които няма бъдеще. Вместо да се фокусирате върху това, което “трябва да имате ”, пробвайте се да обърнете внимание на нещата, които към този момент участват в живота ви. За всичко останало има задоволително време.

Не разбирате, че връзките в действителност не са основният проблем

Често пъти положението, в което се намираме сега, ни тласка в обятията на неверния човек. Нямате работа, финансово нестабилна сте или имате проблеми в фамилията. Какво вършиме следователно? Търсите непосредственост от първия човек, който ви я дава. Когато не знаете дали скоро ще се почувствате добре, най-лесният метод е да се пробвате да го постигнете посредством връзка. Това обаче не оправя проблемите ви, а единствено ги маскира. Не се фокусирайте върху мъж, който се надявате да оправи живота ви, а обърнете внимание на себе си и нещата, от които в действителност имате потребност.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР