Помните ли Пламен Георгиев, председателя на Комисията за противодействие на

...
Помните ли Пламен Георгиев, председателя на Комисията за противодействие на
Коментари Харесай

Няма да бутат незаконните постройки на терасата на шефа на КПКОНПИ

 Кметът на Слатина: Терасата на Пламен Георгиев е вписана в нотариалния му акт  Два навеса на терасата на Пламен Георгиев противозаконни, махат ги  Сауната на терасата на шефа на КПКОНПИ e без документи
Помните ли Пламен Георгиев, ръководителя на Комисията за противопоставяне на корупцията? Той обаче беше не запомнил да заявява терасата си от 186 квадратни метра.

На тази тераса, която той твърдеше, че не е негова персонална благосъстоятелност, а се употребява от всички, той си беше построил навеси, барбекю, сауна. След административна инспекция беше подредено на шефа на КПКОНПИ да събори два от навесите си, тъй като били противозаконни.

Сега обаче наподобява, че Георгиев нямало да ги събаря и всичко му било тъкмо в действителност. За това заяви бТВ, която твърди, че макар че строителният надзор на " Слатина " е декларирал, че барбекюто на първенеца против корупцията е нелегално - актът им е бил обезсилен.

Георгиев апелира акта на администрацията, която твърди, че на покрива е строено без строителни бумаги и над оптимално разрешената височина с към 1 метър. Директорът на " Общински строителен надзор " - арх. Влади Калинов - обаче взема решение все пак да обезсили акта на сътрудниците си, защото той има последната дума. И по този начин и става. Не е ясно обаче за какво тъкмо.

След като избухна абсурдът, Пламен Георгиев не подаде оставка от поста си, както направиха редица други наранени, ами единствено излезе в отпуска.

 Пламен Георгиев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР