Помните ли Хисарския поп Или българският певец Димитър Андонов, по-познат с

...
Помните ли Хисарския поп
Или българският певец Димитър Андонов, по-познат с
Коментари Харесай

Хисарския поп разплака мрежата! Казаното от него дълго ще държи влага

Помните ли Хисарския поп

Или българският артист Димитър Андонов, по-познат с това название.

Легендата на българската музика сподели нещо, което разплака мрежата. Думите му дълго ще отекват, а тези, които хулят и бият дами би било добре да се вслушат в тях.

Та легендата на поп фолка погреба преди четири години брачната половинка си Мария, с която живяха дружно 55 години. Според думите на съседка попа се грижил безрезервно за дамата, която била покосена от инсулт. Димитър освен обгрижвал дамата, само че и поел цялата домакинска работа, без да се сърди или роптае.

Двамата имат от брака си двама сина и двама внука.

След гибелта на брачната половинка си той самичък написал на персоналната си страница, че анулира всичките си участия, тъй като „ болката и загубата по обичаната ми жена са големи “.

Изпълнителят прекомерно прочувствено приема жестоката преживелица с нарязаната Дебора от Стара Загора, което й аргументи изверга Георги Георгиев.

„ Горкото момиче. След като ми оперираха и двата крайник,а имах 40 шева. Не мога да си показва болката и страданието, което изпитва това момиче, откакто имала по тялото си 400 шева “, съобщи, като се разплака изпълнителят, в свое изявление.

„ Този, който й е предизвикал това не е човек! Той е неточност на природата. За мен той не трябва да излиза от пандиза “, съобщи прочувствено Хисарския поп.

Тагове: Хисарския поп Димитър Андонов-Хисарския поп поп фолк певец Дебора Георги Георгиев 400 шева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР