Помните ли футболната съпруга или по-точно бившата футболна съпруга Елеонора

...
Помните ли футболната съпруга или по-точно бившата футболна съпруга Елеонора
Коментари Харесай

Помните ли футболната съпруга Елеонора Манчева: Няма да повярвате какво се случва с нея днес! (СНИМКИ)

Помните ли футболната брачна половинка или по-точно някогашната футболна брачна половинка Елеонора Манчева? Да, тъкмо по този начин - дамата на Владо Манчев, с който се разведоха от дълго време, само че тя избра да резервира семейството му, с която стана известна. А и това е нейно право по закон.

Елеонора Манчева от дълго време не е в полезрението на медиите и мнозина се чудеха какво се случва с нея. Е, ще ви осветлим. Първо - тя си е все същата красавица, въпреки да е чукнала към този момент 42 лазарника. Но като я гледаме преди и в този момент, самоуверено можем да кажем, че не е мръднала.

Някои настояват, че тайната не е в пластичната хирургия (така като я гледаме, не е била чест клиент на доктор Енчев), а на метода й на живот. Норчето не е оповестила да има нов мъж в живота си, само че несъмнено не се е омъжвала наново и няма деца. За последното, несъмнено, си взема решение единствено тя и никой няма право да й се бърка.

" То щото е приказка да се омъжиш, да родиш няколко дечурлига на мъжа ти, а след това оня да те прави на глупак, да ти кръшка, а ти да се потиш пред печката. Евала й на Нора, че е избрала да се развива и да си гледа живота ", разясняват близки до нея източници.

По настоящем тя работи в банка като дава заеми на жителите. А и може умерено да го прави, защото има приключено икономическо обучение.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР