Помакът Нури Семерджиев за няколко минути се превърна в най-обсъждания

...
Помакът Нури Семерджиев за няколко минути се превърна в най-обсъждания
Коментари Харесай

Помак, който отрича турското робство, пали скандал във „Фермата“

Помакът Нури Семерджиев за няколко минути се трансформира в най-обсъждания човек в България, откакто при влизането си във „ Фермата “ разгласи, че у нас е нямало турско иго. Работещият в Англия мохамеданин непосредствено сподели, че българите и техните завоеватели са били просто съжители, а в случай че турците са желали да сменят вярата на нашенците, са щели да го създадат без проблем. След като изрече скандалните слова, той незабавно се трансформира в най-обсъждания човек във Facebook, където феновете го дефинират като отпадък и изменник. Те са безапелационни, че той е определен, с цел да пали кавги в предаването, само че предсказват, че ще си тръгне пръв. Червена принцеса с два аборта също ще се бори за огромната премия.



Гергана е внучка на военачалник Георги Милушев, който е последният началник на Управлението за сигурност и защита (УБО) по времето на Тодор Живков. Въпреки че на два пъти губи дете, през днешния ден се радва на едногодишен наследник. Богати близначки, които ще играят като един човек, сходно на Алекс и Влади във „ ВИП Брадър “ непосредствено дадоха поръчка за победителки, тъй като било време жена да завоюва формата, освен това градско момиче. Ива и Йоана са дизайнерки в Мюнхен и наследнички на заможни родители.


Сред другите участници са към този момент оповестените Дидо от Д-2, Ивайло Караньотов, Ваня Стамболова, две учителки, българка от Лондон с прякор Хитлер и за първи път ром, който била задържан на 12 години.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР