Помага ли препаратът Фенбендазол за лечение на рак …?Преди няколко

...
Помага ли препаратът Фенбендазол за лечение на рак …?Преди няколко
Коментари Харесай

Помага ли препаратът Фенбендазол за лечение на рак …?

Помага ли препаратът Фенбендазол за лекуване на рак …?Преди няколко месеца, в мрежата излезе информация, че лекарството Фенбендазол (Fenbendazole) освен почиства кучетата от глисти, само че и лекува хората от рак … (!) Появилата се забавна вест е за това, по какъв начин гражданин на Оклахома се излекувал от рак благодарение на Фенбендазол – лекарство срещу глисти, което се употребява във ветеринарната медицина, основно за обезпаразитяване на кучета.Тази вест се популяризира по целия свят и, както се оказа, даде вяра на доста хора, страдащи от рак.Фенбендазол е на ниска цена лекарство. Опаковката коства единствено 5 $ и нормално се предлага във всяка аптека.Това “откритие ” прави изключително мощно усещане на жителите на Южна Корея. Там, тази вест става “вирусна ” и хиляди корейци стартират да купуват Фенбендазол. В рамките на няколко седмици, те изкупват всички ресурси на Фенбендазол в страната.
Корейските лекари и членове на държавното управление на вятъра предизвестяват жителите, че самолечението с недоказани средства може да докара до доста неприятни странични резултати, само че никой не ги слуша.Представителят на Асоциацията на лекарите в Южна Корея съобщи: “Не можем да препоръчаме това лекарство по никакъв метод, защото клинични тествания върху хора в никакъв случай не са били провеждани и сигурността му за човешкото здраве не е доказана. ”Четете още: Експериментите с въвеждане на ДНК на тардигради в човешка ДНКДумите му бяха признати с възторг, само че в напълно друга област. Хората се втурнаха да подписват петицията за започване на клинични изпитвания на Фенбендазол с хора.Продавачите по аптеките оповестяват, че с тях се свързват родственици на хора, заболели от рак, които считат това лекарство за финален късмет за избавление на обичан човек. И от ден на ден им се постанова да отхвърлят, тъй като просто нужното време да внасят Фенбендазол в нужните количества.Един фармацевт се оплаква: “Нашите пациенти към този момент са доста подвластни от това, което четат в Интернет. В последните седмици започнахме да изпитваме съществени компликации при доставянето на Фенбендазол. ”Няколко души в Южна Корея към този момент са потърпевши от предозиране с Фенбендазол и това не е просто алергия или обрив. Както се оказва, това лекарство, без съблюдаване на строга доза може да аргументи чревна некроза.Въпреки това, съгласно множеството пациенти заболели от рак в Южна Корея, е по-добре да “спечелят ” некроза на червата, в сравнение с да починат от гибелен израстък. Следователно, манията по Фенбендазол там, даже не отшумява.

 w2 1 - Помага ли препаратът Фенбендазол за лекуване на рак...?
Популярният корейски комедиант Ким Чул Мин, измъчен от рак на белите дробове, неотдавна отхвърли думите на управляващите и сподели, че употребява Фенбендазол и в действителност се усеща по-добре. Болките му намалели на половина, а тестванията и проучванията му почнали да демонстрират доста по-добри резултати.Ким Чул Мин съобщи: “Искам да изцелявам изцяло своя рак с Фенбендазол и да стана “сигнал ” за всички пациенти с рак. Думите на държавното управление бяха доста отрицателни. ”В допълнение, в мрежата се появяват известия от други хора, които декларират, че скоро след приема на Фенбендазол раковите им тумори стартират да понижават.Един от потребителите написа: “Дори това лекарство да е токсично, смятам, че то не е по-токсично от химиотерапията и лъчевата терапия. И вместо да сплашва хората, ще бъде по-добре нашето държавно управление да организира публични проби. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР