Ползвайте софтуера завинаги, без повтарящи се разходиНе можете да свършите

...
Ползвайте софтуера завинаги, без повтарящи се разходиНе можете да свършите
Коментари Харесай

Доживотен Microsoft Office 2021 и Windows 11 - от €10 в разпродажбата на Godeal24

Ползвайте софтуера вечно, без повтарящи се разноски

Не можете да свършите доста работа на компютъра без верните софтуерни приложения. Например, в случай че желаете да напишете дълго писмо, имате потребност от решение за текстообработка. Имате потребност също от програмен продукт за електронни таблици, с цел да следите индикаторите, свързани с вашия бизнес.

С толкоз доста потребности от благонадежден офис програмен продукт, няма причина да търсите по-далеч от потвърдения любимец. Сега можете да получите пожизнен лиценз за на цена от само  €28,75 (вместо формалната от €299) в специфичната ликвидация , като употребявате код „ GG62 ”. Този лиценз идва с Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access и безплатната версия на Teams. След като извършите покупката, можете да инсталирате всяко приложение на един районен съд за цялостен живот без повтарящи се разноски или скрити такси.

Ако нямате потребност от всички тези приложения, вижте офертата за, която единствено за €20 предлага същите функционалности, като се изключи Teams. Възползвайте се от тази опция, с цел да се сдобиете с надеждно Office решение със специфична отстъпка.

Най-добра стойност! 62% отстъпка за Microsoft Office! (купон “GG62 ”)

Надграждането на вашата операционна система е превъзходен метод да дадете на по-стар компютър част от функционалността на по-нова машина. Сега можете да получите единствено за €13,55 вместо за €199 в Godeal24. С новодобавени AI функционалности, като Windows Copilot, който оказва помощ при навигиране в разнообразни задания, Windows 11 Pro ще ви разреши ефикасното да рационализирате и организирате вашия работен развой и надлежно ще раздели вашите данни. Осигурете на себе си или на екипа си безпроблемна интеграция и най-новите функционалности на Windows на понижена цената за стеснен интервал от време.

Големи отстъпки за Windows: (купон “GG50 ”)

Вземете преференциално пакет с 62% отстъпка (купон “ GG62 “)

До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office! (купон “ GG50 “)

Още районен съд принадлежности на най-хубави цени!

В Godeal24 можете да спестите доста време и пари с понижени цени за лицензи на Microsoft, главен програмен продукт за ИТ сигурност и други компютърни принадлежности. Вземете Windows и MS Office на най-хубавата цена. Насладете се на безпроблемно извършване на покупки с цифровата доставка на Godeal24, която изпраща вашия програмен продукт непосредствено на вашия имейл в границите на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 дава обещание 24/7 професионална техническа поддръжка и доживотно следпродажбено обслужване и, че можете да употребявате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24:

спонсорирана обява

 
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР