Ползите от различните видове упражнения за разтягане, познати и като

...
Ползите от различните видове упражнения за разтягане, познати и като
Коментари Харесай

Най-ефективният стречинг, който работи за цялото тяло

Ползите от другите типове извършения за разпъване, познати и като стречинг, от дълго време са безспорни. Те ни дават опция да разтегнем мускул или група мускули, с цел да понижим болките в тях след тренировки, увеличим гъвкавостта си и успокоим дишането (и мозъка си) след по-интензивна физическа интензивност.
 Разтягането, мускулните вретена и можем ли да се нараним при стречинг
Можем ли да се нараним при стречинг

Упражнението не трябва да ни предизвиква болежка

Съществуват безчет разнообразни извършения за разпъване, само че съгласно съществува и нещо, което се назовава " най-великият стречинг на света ". " Той може да усъвършенства силата на коремните мускули, да помогне за по-добрата ви стойка и да работи за подвижността на ханша, глезените и гръбнака ", споделя персоналният треньор Джеф Сътард.

Ето по какъв начин да го осъществим. Заставаме в позиция за висок планк, като ръцете са тъкмо под раменете, а коремът е стегнат. Изнасяме десния крайник напред от външната страна на дясната ръка.

Докато левият крайник остава обтегнат, спускаме десния си лакът към земята сред лявата ръка и десния крайник. След това протягаме дясната ръка нагоре, като по този метод разтягаме гърдите и раменете си. Погледът ни следи дясната ръка.

Повтаряме упражнението 10 пъти, след което прекосяваме към лявата си страна, с цел да разтегнем и нея. " Най-великият стречинг " е популярен поради това, че раздвижва цялото тяло и е подобаващ както за спортисти, по този начин и за хора, които прекарват огромна част от деня пред бюро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР